Ettei nälkä yllätä

Makkarabaari on auki Kuopio-Jukolan yössä.

Makkarabaari on auki Kuopio-Jukolan yössä.

Kuopio-Jukolan kisaravintolassa pyritään tarjoamaan aterioita joka makuun. Pelkästään HK:n broileripastaa on varattu kilpailijoille, huoltojoukoille, toimitsijoille ja katsojille 3600 kiloa. Pääruuaksi voi valita myös HK:n kinkkukiusausta, karjalanpaistia pottumuusilla tai liha- tai kasviskeittoa. Pääruokien lisukkeeksi on tilattu 2100 kiloa aurinkosalaattia.

Grilleihin on hankittu 1100 kiloa HK:n grillimakkaraa, 650 kiloa höyrynakkeja, 180 kiloa hot dog-sämpylöitä ja 900 kiloa pyttipannua. HK toimittaa grilleihin myös sinapit, ketsupit ja kurkkusalaatit, yhteensä yli 400 kiloa.

Lisäksi viikonlopun aikana mutustellaan mm. 45 000 siivua Moilasen leipomon leipää ja 10 000 siivua pullaa sekä 10 000 Vaasan korvapuustia. Novacafin kahvia ryystetään 40 000 kupillista, joihin lorautetaan 600 litraa Valion maitoa.

Kuopion salaatti valmistaa 6000 patonkia, 2500 kolmioleipää ja 2500 annossalaattia. Olvin virvoitusjuomia on varattu 5300 pulloa, jäätelökioskeihin tuodaan laaja sortimentti Nestlen jäätelöitä.

Eikä tässä suinkaan kaikki, paljon muutakin suolaista ja makeaa on kisavieraiden nälän sammuttamiseksi varattava.

Kisaravintoloihin, grilleihin ja jäätelönmyyntiin mahtuu vielä reilusti lisää talkooväkeä. Vinkkaa kaverillekin ja ilmoittaudu Toimitsijat-valikosta.

« Takaisin

Taustayhteisöt

Pääyhteistyökumppani

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät Venlojen-viesti

Osuusisännät Jukolan-viesti