Jukola-juliste palaa takaisin

Juliste_500Jukolan viestien ennakkomarkkinoinnissa käytettiin julisteita vuosina 1975-2002. Ne ovat varmasti monelle ”vanhalle jukolakävijälle” tuttuja. Verkkosivustolla Suunnistus.net on parhaillaan menossa kilpailu vanhojen julisteiden tunnistamisessa. Sieltä löytyy myös juttua Jukola-julisteiden historiasta.

Jukola-juliste palaa nyt takaisin pitkän tauon jälkeen! Kuopio-Jukola 2014 on tuottanut tapahtumajulisteen, jota on myynnissä Jukola-kaupassa rajoitettu keräilykappale-erä (500 kpl). Julisteen koko on 50 x 70 cm ja sitä myydään hintaan 5 eur/kpl.

Saatavana on myös Jukola-postikortteja, neljä eri aihetta. Jokaista aihetta on painettu 500 kpl erä, joten niitäkin riittää vain nopeimmille. Postikorttien hinta on 2 eur/kpl. Jukola-kaupasta voi ostaa myös Kuopio-Jukola -postimerkkejä (rajoitettu määrä). Samaan paikkaan voi jättää postikortteja ja kirjeitä leimattavaksi Kuopio-Jukola -postileimalla.

Kortit_900

Maalis-huhtikuussa Kuopiossa oli esillä Jukola-aiheinen valokuvanäyttely Jukolan valon kuvia. Näyttely pystytetään uudestaan myös Kuopio-Jukolan kilpailukeskukseen. Kuvia on yhteensä 42 kpl ja ne on kuvattu vuosien 2009-2013 viesteissä. Kuvat ovat lopuksi myynnissä. Käy tutustumassa Jukola-kaupassa, ehkä löydät itsellesi uuden taulun!

Valokuvanäyttelyä koskevan vanhan uutisen löydät suoraan tästä: Jukolan valon kuvia.

Eikä siinä vielä kaikki …  Valokuvista on tehty myös seinäkalenteri vuodelle 2015. Sitäkin on saatavilla Jukola-kaupasta.

Kalenterimainos_900

« Takaisin

Taustayhteisöt

Pääyhteistyökumppani

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät Venlojen-viesti

Osuusisännät Jukolan-viesti