Jukola-suunnistuskoulu Kuopiossa

Jukola-suunnistuskouluja pidetään näin keväisin monella paikkakunnalla. Sellainen alkaa myös Kuopiossa.

Kuopion Suunnistajat järjestää Jukola-suunnistuskoulun, jonka tarkoituksena on rohkaista suunnistukseen perehtymätönkin metsään kartan ja kompassin kanssa. Tavoitteena on jopa Kuopio-Jukolaan osallistuminen 14.-15.6.2014.

Abc

Suunnistuskoulu kokoontuu aloitustilaisuuteen Pitkälahden koululle, jossa tutustutaan sisätiloissa lajiin ja varusteisiin, karttaan ja karttamerkkeihin, kuntorastien toimintaperiaatteisiin sekä tietenkin Jukolan Viestiin. Aloitustilaisuuden päätteeksi tapaillaan suunnistusta myös maastossa. Aloitustilaisuuden varusteiksi tarvitset sellaisen säänmukaisen vaatetuksen, jossa viihdyt ulkona. Juoksuaskelia ei vielä oteta, eikä kompassia tarvita. Varaa aloitustilaisuuteen aikaa noin 1,5 tuntia.

Varsinaiset suunnistusharjoitukset pidetään KuoSun torstairastien yhteydessä. Harjoitus alkaa koulutustuokiolla, jonka jälkeen suunnistetaan suunnistusrata. Ensimmäisillä kerroilla valitaan helpompia ratoja ja taitojen karttuessa vaativampia. Harjoitus kestää 1,5 – 2 tuntia. Suunnistusharjoitusten varusteista keskustellaan aloitustilaisuudessa.

Jukola-suunnistuskoulun hinta on 60 euroa / osallistuja, summa kattaa opetuksen ja harjoituskartat. Osallistumismaksuun ei sisälly vakuutusta. Maksu suoritetaan aloitustilaisuudessa käteisellä.

Ohjelma:
– Keskiviikko 16.4. klo 18:00 Aloitustilaisuus, Pitkälahden koulu, os. Pitkälahdentie 4, Kuopio
– Torstai 24.4. klo 18:00 Suunnistusharjoitus, Rauhalahti
– Torstai 8.5. klo 18:00 Suunnistusharjoitus, Puijo
– Torstai 15.5. klo 18:00 Suunnistusharjoitus, Kolmisoppi
– Torstai 22.5. klo 18:00 Suunnistusharjoitus, Neulamäki
– Torstai 29.5. klo 16:00 Suunnistusharjoitus, Vehmersalmi.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja saa koulun pääopettaja Vesa Hallikaiselta (vesa.hallikainen@gmail.com, puh. 0400 543694).

« Takaisin

Taustayhteisöt

Pääyhteistyökumppani

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät Venlojen-viesti

Osuusisännät Jukolan-viesti