Laivalla kilpailukeskukseen!

Kuopio-Jukolan kilpailukeskus sijaitsee Soisalossa, Euroopan suurimmassa sisävesisaaressa. Jukolan vieraat pääsevätkin tänä kesänä nauttimaan Kallaveden kauniista rantamaisemista. Ensimmäistä kertaa Jukolan viestin historiassa mukaan pääsee myös laivalla.

Kuopiolaiset risteily-yritykset Kuopion Roll Risteilyt ja Koski-Laiva Oy järjestävät erinomaisen mahdollisuuden risteilyyn Kuopion matkustajasatamasta Vehmersalmelle. Laivayhtiöiden yhteenlaskettu kapasiteetti on lähes 1000 matkustajaa. Risteily yhteen suuntaan kestää vajaat 90 minuuttia. Ja tarvittaessa laivat seilaavat väliä useita kertoja.

Matka Kuopion matkustajasatamasta Jukolaan voidaan toteuttaa edestakaisena risteilynä tai paluukyyti takaisin kaupungin keskustaan järjestyy myös bussilla.

Kuopiolaisten laivayhtiöiden edustajat Seppo Pirinen (vas) Koski-Laivasta sekä Ismo Apell ja Noora Kivi Kuopion Roll Risteilyistä toivottavat Kuopio-Jukolan katsojat tervetulleiksi risteilylle .

Kuopiolaisten laivayhtiöiden edustajat Seppo Pirinen Koski-Laivasta (vas) sekä Ismo Apell ja Noora Kivi Kuopion Roll Risteilyistä toivottavat Kuopio-Jukolan katsojat tervetulleiksi risteilylle .

– Vehmersalmen reitti on ollut harvemmin käytössämme, joten uskon, että monet kuopiolaisetkin haluavat nyt yhdistää risteilyn ja Jukolan viestin ainutlaatuisen kokemisen, arvioi Noora Kivi Kuopion Roll Risteilyistä,
– Haluamme erityisesti panostaa viihtymiseen laivoillamme.

Saman yhtiön Ismo Apell kertoi, että Jukola-laivoilla on mahdollisuus kuunnella tangokuningatar Tiina Räsästä. Laivaravintolat tarjoavat parastaan ja kannella grillataan.

– Myös meidän laivoillamme palvelu pelaa, sanoo puolestaan Koski-Laiva Oy:stä Seppo Pirinen,
– Jukola-risteilijät viihtyvät varmasti kanssamme kauniilla Kallavedellä.

Molemmat risteily-yhtiöt järjestävät bussikuljetuksia Vehmersalmen laivalaiturilta kilpailukeskuksen ytimeen. Siirtymämatkaa on tasan kolme kilometriä.

Risteily-yhtiöt laativat parhaillaan aikatauluja laivoilleen – laivalla voi saapua seuraamaan päivällä Venlojen viestiä tai vasta myöhäillalla Jukolan viestiä. Suunnitelmat ilmestyvät lähiaikoina yhtiöiden omille verkkosivuille. Ryhmävarauksia otetaan jo vastaan – ja on niitä jo varauskirjoihin tullutkin, molemmista yhtiöistä kerrotaan.

Risteily-yhtiöiden verkkosivut:
Kuopion Roll Risteilyt
Koski-Laiva Oy

« Takaisin

Taustayhteisöt

Pääyhteistyökumppani

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät Venlojen-viesti

Osuusisännät Jukolan-viesti