Postimerkki julkaistiin

Kortti+merkki_900

Kuopio-Jukolan logoa esittävä postimerkki on julkaistu. Se tulee myyntiin Kuopiossa perjantaina 16.5.2014. Myyntipaikkoja ovat postit:  Kauppakatu 40-42, 70100 Kuopio sekä Kolmisopentie 7, 70780 Kuopio (Kauppakeskus Kolmisoppi). Merkkiä on saatavilla myöhemmin myös Postin Omakuvapostimerkin valmiskuvapalvelusta, Valmiit kuvat -kansiosta, joka löytyy osoitteesta www.posti.fi/omakuvapostimerkki.

Postimerkki tulee myyntiin myös kilpailukeskuksessa sijaitsevaan Jukola-kauppaan. Kilpailukeskuksessa olevaan postilaatikkoon jätetyt kirjelähetykset leimataan Kuopio-Jukola -postileimalla.

Postimerkin ja -leiman aiheena on Kuopio-Jukolan logo. Sen on suunnitellut AD Mira Martikainen Mainos- ja viestintätoimisto Hermosta. Martikaisen mukaan logo symbolisoi viestin näyttämönä olevaa Soisalon saarta. Vehmersalmen siltakin logosta löytyy ja sen oikealla puolella siintää Puijon silhuetti.

Logo julkistettiin 14.2.2011 Kuopion kaupungintalolla. Juttu julkistamistilaisuudesta löytyy vanhoilta blogi-sivuiltamme tästä.

Merkit_400

« Takaisin

Taustayhteisöt

Pääyhteistyökumppani

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät Venlojen-viesti

Osuusisännät Jukolan-viesti