Presidentti palkitsi Venlat

Aurinko alkoi sopivasti paistaa, kun lähes kaikki Kuopio-Jukolaan saapuneet urheilijat, kannustusjoukot ja yleisö kokoontuivat Jukola-juhlaan ja Venlojen pakintojenjakoon.

Juhlassa puhunut presidentti Sauli Niinistö korosti urheiluseurojen, kansalaisjärjestöjen ja vapaaehtoistyön merkitystä kansalaisyhteiskunnan rakentajina. Alueeseen aikaisemmin tutustunut Presidentti Niinistö kehui myös kilpailujen järjestelyjä ja ihasteli suunnistusperheen yhteisöllisyyttä.

Venlojen viestin voittajien riemua

Venlojen viestin voittajien riemua

Rennoissa merkeissä Kuopio-Jukolan suojelijan roolissa esiintynyt Niinistö oli myös yksi palkintojen jakajista, kun Venlojen viestin 20- parasta joukkuetta palkittiin. Kaikki palkitut joukkueet näyttivät hyvin onnellisilta, voittajajoukke OK Pan Århus erottui muista palkituista lähinnä siitä, että suunnistajattaret jäivät hetkeksi lavan reunalle poseeraamaan kuvaajille.

Juhlassa kuultiin Kuopion Mieslaulajien ensiesityksenä kuoronjohtaja Juha Hilanderin  Aleksis Kiven runoon Metstäjän laulu säveltämä laulu. Toisenlaisia sointuja esitti Karjalan lennoston Hornetti lentonäytöksessään.

« Takaisin

Taustayhteisöt

Pääyhteistyökumppani

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät Venlojen-viesti

Osuusisännät Jukolan-viesti