Savon koulutuskuntayhtymä yhteistyöhön

Sakky_900

Savon koulutuskuntayhtymä ja Kuopio-Jukola 2014 ovat tänään solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen allekirjoittajina olivat kuntayhtymän johtaja Esa Karvinen ja kilpailunjohtaja Jouko Kaihua.

Savon koulutuskuntayhtymä (Sakky) perustettiin vuonna 2003. Koulutuskuntayhtymä kouluttaa monipuolisia osaajia, joille luodaan edellytyksiä menestyä työssä, jatko-opinnoissa ja elämässä. Visiona on olla vuonna 2016 valtakunnallisesti arvostettu huippukouluttaja. Sakky vaikuttaa nimensä mukaisesti koko Savon alueella. Koulutusyksiköitä on Kuopiossa, Siilinjärvellä, IIsalmessa, Juankoskella, Suonenjoella ja Varkaudessa.

Allekirjoittajina Jouko Kaihua (vas) ja Esa Karvinen.

Allekirjoittajina Jouko Kaihua (vas) ja Esa Karvinen.

Kilpailunjohtaja Jouko Kaihua mielestä Kuopio-Jukola sai Sakkysta hyvän yhteistyökumppanin. Sakky tekee oppilastyönä kilpailukeskukseen mm. paljon rakennelmia, kuljettavat tavaroita ja järjestävät Lasten maailman. Yhteistyösopimus sisältää myös monenlaisten koneitten ja kaluston lainaamista kisaviikonloppua varten.

– Kilpailukeskukseen on jo viety iso kuorma siltarakenteita pelloilla olevien ojien ylitykseen, kiittelee Jouko Kaihua,
– Opiskelijat tekevät myös ison ylikulkusillan, jonka pituus on useita kymmeniä metrejä ja leveys kuusi metriä.

– Opettajilta on kuultu, että opiskelijat ovat olleet innoissaan tekemässä omalta osaltaan maailman suurinta suunnistusviestiä ja samalla he saavat monipuolista käytännönharjoittelua, kertoo Kaihua.

Esa Karvinen (oik) sai sopimustilaisuudessa muistoksi Jukolan historiiikin.

Esa Karvinen (oik) sai sopimustilaisuudessa muistoksi Jukolan historiiikin.

Mukana projektissa on kymmeniä opiskelijoita mm. rakennus-, logistiikka-, luonto- sekä sosiaali- ja terveysalalta. Esa Karvisen mukaan projekti on opiskelijoille erinomainen ja erilainen mahdollisuus työssäoppimiseen.

« Takaisin

Taustayhteisöt

Pääyhteistyökumppani

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät Venlojen-viesti

Osuusisännät Jukolan-viesti