Sydän Venlat ja Telemark Team Örn olivat nopeimmat ilmoittautujat

Kuopio-Jukolan ilmoittautuminen on ollut käynnissä viikon. Venloihin on ehtinyt mukaan 32 joukkuetta ja Jukolaan 50.  Joukkueita on jo seitsemästä eri maasta.

Ilomantsilais-kuopiolais-lapinlahtelainen Sydän Venlat ei tarkoituksella tähdännyt ensimmäiseksi Venlojen viestin ilmoittautujaksi, mutta niin kävi.

– Ajateltiin, että kun Jukola tulee Kuopioon, kootaan sydänorganisaation toimijoista porukka. Ilmoitin meidät heti, ettei asia pääse unohtumaan, team leader, Pohjois-Savon Sydänpiirin toiminnanjohtaja Tarja Ikonen naurahtaa.

Joukkuekokoonpano osallistuu ensimmäistä kertaa Venlojen viestiin. Kokeneimmalla suunnistajalla on takana jo kymmenen Jukolaa, yksi ekakertalainenkin metsään menee.

Rajuja tulostavoitteita Sydän Venlat eivät itselleen aseta.

– Tarkoituksena on nauttia metsässä olemisesta ja seikkailemisesta, ja Jukolan mahtavasta tunnelmasta, jollainen siellä aina on, Ikonen sanoo.

– Sydänasian puolesta ollaan myös liikkeellä, halutaan houkutella ihmisiä liikkumaan Jukolaan, myös harrastelijoita, jotka suhtautuvat liikuntaan seikkailen.

Tamperelainen Telemark Team Örn onnistui jo toisena vuonna peräkkäin nopeimmin ilmoittautumaan Jukolan viestiin.

– Ei varsinaisesti yritetty ensimmäisiksi, mutta kävi taas suhteellisen hyvä tuuri, joukkueenjohtaja Tommi Koskinen hymyilee.

Tamperelais-partiolais-taustainen porukka osallistuu erilaisiin kuntotapahtumiin, kuten seikkailukisoihin, ja Kuopio-Jukola on ryhmän neljäs Jukolan viesti. Samoin kuin edellisvuonna TTÖ kisaa kahdella joukkueella.

– Tiettyä sijoitustavoitetta ei ole, olemme omalle tasollemme päässeet, mutta koska pyrin kokoamaan ykkös- ja kakkosjoukkueet osuustoiveiden perusteella mahdollisimman tasaväkisiksi, kepeä keskinäinen kilpailuasetelma kyllä on, Koskinen huomauttaa.

Telemark Team Örn Valio-Jukolassa Vantaalla 2012.

Telemark Team Örn Valio-Jukolassa Vantaalla 2012.

« Takaisin

Taustayhteisöt

Pääyhteistyökumppani

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät Venlojen-viesti

Osuusisännät Jukolan-viesti