Kutsu Louna-Jukola 2015 -tilaisuuteen

LJ_logo_ylareuna

Hei suunnistuksen ystävä!

Tervetuloa 11.11.2014 klo 17.30 alkaen Louna-Jukola 2015 -tilaisuuteen Paimioon!

Maailman suurimman viestisuunnistustapahtuman järjestelyt ovat hyvässä vauhdissa: tule nostattamaan talkoohenkeä ja kuulemaan, mille rastille valmistelut ovat etenemässä!

Jos suunnistuskilpailun tai Jukolan viestin järjestelyissä mukanaolo on sinulle uutta tai harvinaisempaa herkkua, niin tämän illan aikana sinulla on hyvä mahdollisuus saada kokonaiskäsitys ensi kesän Louna-Jukolasta ja sen valmisteluista.

Paikka: Paimion kaupungintalon auditorio, Vistantie 18, Paimio

Illan ohjelma:

17.30 Kahvitarjoilu

18.00 Louna-Jukola 2015 esittäytyy
Kilpailunjohtaja Janne Virtanen kertoilee, mikä on Louna-Jukola 2015 ja millainen tapahtuma on tavoitteena teemalla ”Jokainen on voittaja” 13.–14.6.2015.

Kilpailukeskus on tapahtumien keskipiste
Kenttä- ja huoltovaliokunnan puheenjohtaja Juha Suominen esittää katsauksen kilpailukeskuksen rakentamisen, huollon sekä kenttätoimintojen asioihin ja valmisteluvaiheisiin.

Ratamestari keksii kimurantit suunnistushaasteet maastoon
Jukolan viestin ratamestari Jukka Oksa raottaa kilpailun varjelluimpia salaisuuksia ja kertoo kisamaastosta, kilpailun kulusta ja ehkäpä muutaman suomennoksen suunnistussanastosta.

Onnistunut Louna-Jukola tehdään innostuneiden, iloisten ja sitoutuneiden talkoolaisten voimin
Toimitsijapäällikkö Irma Hyvärinen yhdessä Ossi Vesalaisen kanssa mitoittaa talkootyön tarvetta ja kertoo talkoisiin ilmoittautumisesta, tiedonkulusta ja työnjakojen etenemisestä.

Tilaisuudessa on mukana myös Louna-Jukolan pääsihteeri Eero-Antti Lonka sekä Jukolan viestin järjestelytoimikunnan jäseniä. Puheenvuorojen jälkeen on mahdollisuus kysyä, keskustella ja ilmoittautua talkoisiin. Tilaisuus kestää noin 1,5 tuntia.

LJ_logo_alareuna

« Takaisin

Osuusisännät

Osuusisännät

Pääyhteistyökumppani

Isäntäkaupungit

Taustayhteisöt

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit