Apulandiassa järjestetään Minijukola 10. toukokuuta

Unelmien liikuntapäivää vietetään Apulandiassa Jukolan viestin merkeissä torstaina 10. toukokuuta kello 12–15. Tule suunnistamaan yksin, kaverin tai perheen kanssa tai vaan nauttimaan kesäisestä päivästä Apulandian herkuista nauttien.

Hennalan alue on helppoa kortteli- ja pihasuunnistusta ja radat sopivat hyvin myös perheen pienemmille seikkailijoille. Suunnistusopastusta antaa paikan päällä metsien mestari Minna Kauppi. Osanotto on ilmainen, kAhvila on auki tapahtuman ajan ja kaikkien osallistujien kesken arvotaan kivoja palkintoja. Ratoja on tarjolla lyhyt eli 5 rastia / 600 metriä ja pitkä eli 9 rastia / 1100 metriä.

Minijukolan tarina

Toni Tiikeri, Simo Siili, Ville Vompatti sekä Pauli Pantteri lähtivät yhdessä seikkailemaan Jukolan metsän siimekseen. He ottivat mukaansa rakkaat soittimensa, sillä kallioilla ja kukkuloilla olisi hienoa jammailla, jos heitä sattuisi huvittamaan. Luonnossa liikkuessa nimittäin voi tulla mieleen vaikka uusia säveliä ja rumputahteja.

Toni Tiikeri nappasi mukaansa mikrofonin, Simo Siili rumpusetin, Ville Vompatti basson ja Pauli Pantteri kitaran ja niin kaverukset lähtivät iloisina unelmoimaan ja liikkumaan. Matkan varrella sattui ja tapahtui kaikenlaista hullunkurista ja he löysivät metsästä oikean muusikon aarteen, kokonaan uuden soittimen. Takaisin bändikämpälle saapuessaan he iloitsivat, että nyt heillä olisi jälleen uusi soitin bändissä. Mikä unelmien liikuntapäivä!

Minkä soittimen pojat löysivät metsästä?

Kierrä MiniJukolan suunnistusrata numerojärjestyksessä ja pistä mieleen tai ota kännykällä kuva rasteilla olevista kaveruksista ja soittimista, niin sinäkin saat tietää, mikä uusi soitin poikien matkaan tarttui!

Maalissa voit tarkistaa, löysitkö kaikki soittimet ja soittajat rasteilta ja mikä onkaan se uusin aarre soitinkokoelmassa!

Artikkelipiirros: Minna Kauppi.