Ensimmäiset harjoitusmaastot avautuvat viikonloppuna

Lahti-Hollola Jukolan harjoitusmaastoista Tapanila, Tiirismaa ja Kukonkoivu avautuvat suunnistajille tulevana lauantaina 21.4. Myös Urheilukeskuksen maastoon pääsee jo nyt. Tästä viikon päästä 28.4. aukeavat myös kunnon suppamaastot: Vihattu, Santaveräjä ja Kukkolanharju.

Rajajärvensuppa odottaa suunnistajia toukokuulle, kun niittyparkki kantaa autoja. Rahametsän maastoon harjoittelijat pääsevät 21.5. jälkeen nuorten MM-katsastuskisan vuoksi. Lunta on maastossa vielä paikoin, mutta sen sulaminen kiihtyy päivä päivältä.

Tarjolla 9 eri karttaa

Lahti-Hollola Jukola tarjoaa yhteensä 9 eri harjoituskarttaa. Kaikissa paitsi Urheilukeskuksessa löytyy valmiit harjoitukset ja rastiliput metsästä. Osassa maastoista vilkkuvat myös yöharjoituksen mahdollistavat heijastimet.

Harjoitusten ratamestareina toimivat muun muassa Lahden Suunnistajien Aleksi Anttolainen ja Minna Kauppi. Kysymyksiä maastoihin ja ratoihin liittyen voi esittää Juha Hirvoselle (+358 443138088, jusbelius@hotmail.com) ja Aleksi Anttolaiselle (+358 445050293, aleksi.anttolainen@live.fi).

Karttoja on mahdollista tilata 7 euron hintaan Jukolan toimistolta: toimisto.2018@jukola.com, Lahden Urheilukeskus, Salpausselänkatu 8, 2. krs, 15110 Lahti. Toimisto auki ma-pe klo 9-16.

Tutustu harjoitusmaastoihin tarkemmin.