Juha Mieto vieraili MM-hiihtojen esittelypisteellä

Koko kansan tuntema hiihtäjä ja suunnistaja Juha Mieto vieraili Lahti-Hollola Jukolan 2018 esittelypisteellä muistelemassa Jukola-kokemuksiaan. Paras muisto on vuoden 1972 Paimion Jukolasta, jonka avausosuudelta Juha rynnisti kärjessä vaihtoon. Tapansa mukaan Juhalla oli aikaa nostattaa MM-kisahenkeä ja keskustella yleisön kanssa.

Kokonaisuutena voidaan todeta MM-kisojen järjestelyjen olevan huippuluokkaa. Hienossa Urheilukeskuksessa ja upeilla laduilla järjestetyissä kisoissa asiat hoituvat sujuvasti. Ohjelmatarjonnassa ja joissakin järjestelyjen yksityiskohdissa on opiksi otettavaa myös omaan Jukolaamme. Esittelypaikalla oli hauska todeta ihmisten kiinnostus Jukolaa kohtaan ja valmius osallistua suurtapahtuman rakentamisen vaatimiin talkoisiin. Esimerkkinä olkoon kaikkina 12 MM-kisapäivänä kahdeksan tunnin vuoron tekevän talkoolaisen ilmoittautuminen reilun vuoden päässä odottavaan Jukolaamme!

Suomalaisten hiihtäjien hyvät suoritukset siivittävät varmasti jatkossa koko joukkuetta hienoon menestykseen. Elämykset ja yhdessä tekeminen ovat avainsanoja myös Jukolan järjestelyissä ja kisaan osallistumisessa. Pidetään peukkuja niin urheilijoille kuin myös järjestelyihin osallistuville talkoolaisille!