Kehystä itsesi Joensuussa Lahti–Hollola Jukolan raameissa!

Tulevan viikonvaihteen Joensuu-Jukolan osallistujien on mahdollista hypätä jo ensi vuoden Lahti–Hollola Jukolan raameihin ja kuvauttaa itsensä Juhla-Jukolan teemavärein somistetuissa kehyksissä, jotka on suunnitellut Johanna Sivenius.

– Haluamme toivottaa suunnistajat ja urheiluyleisön jo nyt lämpimästi tervetulleiksi ensi vuoden tapahtumaan Hälvälään, sanoo Lahti–Hollola Jukolan sometiimin vetäjä Henna Sivenius (yläkuvassa).

Hennalla ja muulla Lahti–Hollola Jukolan porukalla on Joensuussa mukana useampi pari kehyksiä. Itsensä voi kehystää Lahti–Hollola Jukolan promopisteellä ja Jukolan kisakeskuksessa Enossa on myös liikkuvia kehyspartioita.

Omalla kameralla otettuja kuvia toivotaan postattavan somessa #jukola2018 tunnisteella. Järjestäjän kuvaajat ovat myös liikkeellä ja kuvausluvan antaneiden kuvia postataan myöhemmin Jukolan virallisissa some-kanavissa.

Lahti–Hollola Jukola järjestetään Hollolan Hälvälässä 16.–17.6. 2018. Joensuu-Jukolassa on Jukolan perinteen mukaisesti runsas määrä talkoolaisia ensi vuoden kisaorganisaatiosta.

Lahti–Hollola Jukolan tekijöitä oli mukana jo keskiviikon kenraaliharjoituksessa.

Lahti–Hollola Jukolan tekijöitä oli mukana jo keskiviikon kenraaliharjoituksessa ja itse tapahtuman aikana eri talkootehtävissä.

Joensuu-Jukolan kenraaliharjoitukseen kuului myös harjoitusstartti.

Joensuu-Jukolan kenraaliharjoitukseen kuului myös harjoitusstartti.