Kohti maailman parasta!

Jukola on huippubrändi. Jukolan myötä suunnistus on tullut ihmisten olohuoneisiin ja lisännyt lajin suosiota kuntoliikuntamuotona. Jukolan viesti tunnetaan maailmalla hyvistä järjestelyistä jopa niin, että Ruotsissa puhutaan ilmaisulla “Jukola klass”, kun tapahtuma on hyvin järjestetty.

Onnistunut tapahtuma tarvitsee tekijänsä. Ensi kesänä tarvitaan yli 1800 talkoolaista rakentamaan kilpailukeskusta ja tuottamaan onnistuneen tapahtuman palvelut. Iloksemme olemme voineet todeta, että hienojen MM-hiihtojen jälkeen seutukuntamme talkooväellä on valmiutta osallistua seuraavan suurtapahtuman järjestelyihin.

Jotta saisimme ison organisaation puhaltamaan yhteen hiileen ja tekemään hyvillä mielin parhaansa, olemme käynnistäneet valmennusohjelman. Ensimmäinen valmennustapahtuma pidettiin 25.9. Urheilukeskuksessa. Siihen osallistui reilu kolmekymmentä valiokuntien vetäjää ja avainhenkilöä. Seuraava valmennus tapahtuu 4.10. samassa paikassa. Valmennuksen vetäjänä toimii johtamisosaaja Kari Mattila.

Kohti maailman parasta? Me suunnistajat olemme yleensä aika vaatimatonta väkeä. Siksi tarvitsemme hiukan kannustusta rohkaistuaksemme sanomaan, että onnistuimme tai “teimme tämän hyvin”! Niinpä heti alkuun tavoitteet on hyvä asettaa kohdalleen ja lähteä tekemään brändin mukaisesti “Maailman parasta suunnistuskilpailua vuonna 2018”.

Hyvissä ajoin aloitetut valmistelut, iloinen ilme ja tahto tehdä asiat loppuun asti hyvin tuottavat lopputuloksen, josta voimme kaikki olla ylpeitä!