Noname Lahti–Hollola Jukolan osuusisännäksi

Noname ja Lahti-Hollola Jukola ovat sopineet yhteistyöstä vuoden 2018 Jukolan ja Venlojen viestien osalta. Noname toimii osuusisäntänä Jukolan Viestin kuudennella osuudella ja vaatettaa Jukola 2018 organisaation.

Noname ja Jukola Lahti–Hollola Jukola 2018 ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen osuusisännyydestä 15.1.2017 liittyen kesäkuussa 2018 järjestettävään Lahti-Hollola Jukolan ja Venlojen viestiin. Sopimuksen allekirjoittajia olivat Nomade Collection Oy:n Key Account Manager Kari Arponen ja Lahti–Hollola Jukolan kilpailunjohtaja Jorma Aherto.

Sopimus kattaa osuusisännyyden Jukolan viestin kuudennella osuudella sisältäen siihen liittyvän näkyvyyden ja kokonaisuuden. Samalla Noname suunnittelee ja toimittaa asut Jukolan viestin toimitsijoille. Nonamen toimittamia Jukola-aiheisia asusteita tulee myös yleisön ostettavaksi.

– On hienoa, että voimme tarjota toimitsijoillemme laadukkaat ja ulkoasultaan toiminnalliset asusteet, kertoo Jukolan kilpailunjohtaja Jorma Aherto.

Noname on myös tapahtuman järjestäjäseurojen, Lahden Suunnistajien ja Hollolan Urheilijoiden hiihto- ja suunnistusasutoimittaja.

– Me Nonamessa haluamme olla mukana Jukolan viestissä useastikin eri syystä.  Jukolan viesti on jo itsessään vahva brändi ja on hienoa suomalaisena yrityksenä olla mukana kehittämässä tapahtumaa. Toisaalta Lahti-Jukolan organisaatio vakuutti meidät eri toiminnoillaan ja sopimus syntyi lopulta keskustelujen pohjalta mukavasti, kertoo Nonamen Key Account Manager Kari Arponen.

Lahti-Hollola Jukola 2018 on järjestyksessään 70. Jukolan viesti ja 41. Venlojen viesti. Kilpailukeskuksena toimii Hollolan Hälvälän lentokenttä. Tapahtuman järjestävinä seuroina toimivat Lahden Suunnistajat -37 ja Hollolan Urheilijat -46.

Noname on vuonna 1999 perustettu urheiluvaatteiden suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin keskittyvä yritys. Noname tarjoaa seuroille- ja yrityksille kattavan valikoiman maastohiihto-, yleisurheilu-, suunnistus ja profilointivaatteita asiakkaiden toivomilla väreillä ja designeilla.