Privat inkvartering

Vi hyr i Tirmo, vid havet en stuga, bastustuga samt hus under Jukola tävlingsveckoslutet samt under träningsperioden.

Under tävlingsveckoslutet eller-veckan hyr vi ut samtliga byggnader. Du kör från stället på ca 15 minuter till tävlingsplatsen. Körtiden till träningsställena är 15–20 min. Under träningsperioden hyr vi ut stugan och bastustugan. Under träningsperioden bor ägarna på samma tomt i huset. Tometen är 1 ha så vi ryms alla utan att störa varandra.

I stugan finns bäddplatser för 6 och i det rymliga sovrummet samt på loftet (takhöjd 190 cm) ryms lätt 6
personer att sova på madrasser. I stugan finns köksredskap för 6 personer. I bastun finns en träsoffa och vid behov ryms två att sova på madrasser.

Stugan är beboelig för vintern och där finns stugkök, sovrum, wc och dusch samt loft. Fullständigt kök. Till utrustningen hör spis, diskmaskin, kylskåp och frys, mikro, kaffe- och vattenkokare. I badrummet finns dusch, wc och tvättmaskin. Bastustugan har en vedbastu och är beboelig även under vintern och där finns dusch.

Under träningsperioden är priset per veckoslut (fredag-söndag) 450€. Om eventuell tilläggsservice kommer vi överens om separat. Slutstädningen kostar 45€, ifall sådan önskas.

Under Jukolaveckoslutet eller för hela veckan hyr vi ut hela tomten. I huset finns bäddplats för 3 och 100 m2 så där kan även ett större gäng övernatta på madrasser. Huset används för permanent boende och utrustningen är i enlighet mer det. Huset består av öppet kök- vardagsrum, sovrum samt arbetsrum. I sovrummet finns en parsäng och i vardagsrummet kan man sova på soffan. Vidare finns där WC och badrum.

Priset för två hus samt bastubyggnaden är 1600€ för hela veckan och veckoslutet kostar 1200€.
Om ni önskar hyra hela tomten under träningssäsongen under veckosluten eller längre period kan vi
förhandla om priset.

Tilläggsinformation från akermananttila@gmail.com.