Osuusisäntäesittely osa 1: Puuha- ja Eläinpuisto Veijari

Puuha- ja Eläinpuisto Veijari avattiin vuonna 1988 alunperin Saarijärven Vesieläinpuiston nimellä ja se sijaitsee Saarijärven Kolkanlahdessa, luonnonkauniin Kappelilammen ympärillä. Nytkin, 30 vuotta myöhemmin puistosta löytyy monenlaista mukavaa nähtävää ja koettavaa koko perheelle.

Veijari on yhdistelmä puuhaa, eläimiä ja luontoa, meillä saat kesäpäivän kulumaan rattoisasti leppoisassa ympäristössä. Puiston aktiviteetit ovat hyvin pitkälle omin lihasvoimin liikuteltavia ja pelkästään puistoalueen vaihteleva ympäristö innostaa liikkumaan sekä maalla että vedessä. Meillä voit mm. soutaa, uida, hyppiä trampoliineilla ja pomppulinnoissa, laskea vaijeriradalla, ajaa mönkijöillä sekä seikkailla Peukalopuron laaksossa. Puistossa asustaa paljon erilaisia kotieläimiä ja eksoottisempiakin lajeja on nähtävillä. Akvaariotalolla polskuttaa Suomen yleisimmät järvikalat sekä trooppisia kaloja. Eläintenhoitajat esittelevät mielellään eläimiä työnsä ohessa ja voit päästä vaikka seuraamaan käärmeen ruokintaa tai silittämään pehmeää kania.

Puistosta löydät maittavat ruoka-annokset grillikahvilasta, josta saatavilla myös jäätelöä, virvokkeita, kahvia ja leivonnaisia. Kalastajakylän puolella voit käydä virkistäytymässä anniskeluoikeuksin varustetussa kahvilassa tai nauttia itse onkimasta savustetusta kalasta. Puistoon on mahdollista tulla myös omien eväiden kanssa, käytettävissä kota ja grillikatos. Lippukassalta löydät matkamuistot sekä makeisia, virvokkeita ja jäätelöä. Puiston aukioloajat yms. löytyvät Puuha- ja Eläinpuisto Veijarin omilta kotisivuilta: https://puuhapuistoveijari.fi/

Tervetuloa viettämään ainutlaatuinen kesäpäivä Nuorten Jukolan osuusisännän kanssa!