Kilpailuohjeet julkaistu

Valio-Jukolan kilpailuohjeet ja Näin toimitaan Valio-Jukolassa –ohje on nyt julkaistu. Kilpailuohjeista löytyvät ohjeet kilpailijoille juoksujärjestyksen ilmoittamisesta ja lähdöstä maalintuloon ja uusintalähtöihin. Näin toimitaan Valio-Jukolassa –ohjeesta löytyvät tiedot kilpailun aikataulusta ja saapumisesta ravintoloihin, majoitukseen ja muihin palveluihin.

Jokaisen kilpailijan on luettava kilpailuohjeet läpi. Muista, että pistepellot ja piha-alueet ovat kiellettyjä alueita. Muut kielletyt alueet on merkitty kilpailukarttaan pystyviivoituksella ja kielletyt tiealueet vinoristeillä. Radoilla on myös viitoitettuja osuuksia, joita on noudatettava. Valio-Jukolan lähtöjärjestely on aikaisemmista vuosista poikkeava (/kilpailuinfo/lahtojarjestely/.

Tärkeää on muistaa ilmoittaa joukkueiden juoksujärjestykset internetissä (www.jukola.com/2012/kilpailuinfo/ilmoittautuminen/) lauantaihin 16.6. klo 10.00 mennessä. Joukkuemateriaalin noudossa tarvittava noutolappu toimitetaan seuroille sähköpostitse. Joukkuemateriaalin saa, kun kaikki maksut on maksettu ja juoksujärjestykset ilmoitettu asianmukaisesti. Muista myös, että majoitus kilpailukeskuksessa on varattava etukäteen.

Kilpailukeskukseen tullessaan kannattaa käyttää joukkoliikennettä. Kilpailukeskukseen Hakunilan Urheilupuistoon pääsee sujuvasti HSL:n busseilla Tikkurilan ja Helsingin rautatieasemilta ja Mellunmäen metroasemalta. Katso tarkemmat aikataulut HSL:n reittioppaasta ja osoitteessa jukola.com/2012.

« Takaisin