Valio-Jukola 2012 -internetsivut avattu

Vuoden 2012 Jukolan viestin internetsivut ovat auenneet osoitteessa www.jukola.com/2012. Valio-Jukolan -sivusto on osa uudistuvaa www.jukola.com -verkkosivustoa. Tulevaisuudessa kaikki Jukolan viestiä koskeva aineisto mm. tulevien ja menneiden vuosien järjestäjien kotisivut, kootaan yhteen osoitteeseen. Tavoitteena on, että käyttäjät löytävät kaiken Jukola-aineiston yhdestä paikasta.

Ensimmäisessä vaiheessa Jukola.com-sivustolle on avattu vuoden 2012 Valio-Jukolan kotisivut.

– Valio-Jukolan sivut edustavat uutta Jukolan viestin tapahtumakohtaisten verkkosivustojen aikakautta, jossa vuosittaiset sivustot noudattavat samaa perusteemaa kunkin vuoden omalla paikallisella ilmeellä vahvistettuna, Jukola.com-tiimin vetäjä Jouko Jylhä kertoo.

Uudet Jukola.com-sivuston palvelut on toiminnallisuuden, rakenteen ja tekniikan kannalta pyritty saamaan kilpailun arvon mukaisiksi. Uusi malli yhtenäistää Jukolan brändiä, helpottaa kilpailun järjestäjiä ja tuottaa hallitusti ja ammattitaitoisesti toteutetun internetsivuston kaikkine tarvittavine palveluineen.

– Ei ole nykyaikaa tuottaa kilpailusivustoa joka vuosi uudelleen hieman eri tavoin ja muodoin. Yhteisen verkkosivuston saaminen käyttöön vahvistaa vuosi vuodelta Jukolan kuvaa maailmalla. On hienoa olla edelläkävijänä myös tässä asiassa, Valio-Jukolan atk-päällikkö Reino Ruotsalainen toteaa.

Valio-Jukolan kotisivuilta voi seurata uusimpia tietoja kilpailun etenemisestä. Ensi alkuun sivusto toimii suomeksi, mutta myöhemmin tekstejä päivitetään myös ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi. Jukolan viestin aikaan sivusto toimii monipuolinen kanavana, josta voi seurata Jukolan viestin jännittäviä tunnelmia mm. ajantasaisen tulospalvelun avulla.

Tapahtumakohtaisten sivustojen lisäksi vuoden aikana 2011 päivitetään aikaisemman jukola.com-sivuston sisältö uuden ilmeen ja rakenteen mukaiseksi. Vuodesta 2002 toiminut jukola.com-internetsivusto kokoaa perustietoja Jukolan viestistä sekä ylläpitää Jukolan historiatietoja ja tulosarkistoa. Sivuston tärkeänä tehtävänä on ollut myös vuosittaisten Jukolan viestien portaalina toimiminen.

Sivustouudistuksen on toteuttanut tamperelainen Tietotemput Oy. Uudet sivustot ja sivustoon liittyvät kilpailun aikaiset tulospalvelut on toteutettu Nebula Oy:n palvelinympäristöön. Valio-Jukolan sivut löytyvät osoitteesta: www.jukola.com/2012

Valio-Jukola järjestetään 16.-17.6.2012 Vantaalla Hakunilan urheilupuistossa. Kilpailun järjestäjinä toimivat kaksi paikallista suunnistusseuraa Pihkaniskat Vantaalta ja Keravan Urheilijat. Valio-Jukolan päätukija on Puolustusvoimat. www.jukola.com/2012

Lisätietoja:

Reino Ruotsalainen, Valio-Jukola 2012 atk-päällikkö, reino.ruotsalainen@jukola.com
Jouko Jylhä, jukola.com-tiimi: Jouko.jylha@jukola.com

« Takaisin