Vantaan vuosi täynnä tapahtumia

Valio-Jukolan lisäksi Vantaan vuosi täyttyy monipuolisesti urheilun ja kulttuurin tapahtumista. Maastohiihdon Suomen cup kisattiin Hakunilassa jo tammikuun alussa. Keväällä Vantaalla kilpaillaan sulkapallon ja maantiekävelyn lisäksi latinalaisten tanssien ja rytmisen voimistelun Suomen mestaruuksista sekä taitoluistelun Pohjoismaiden mestaruuksista.

Painin olympiakarsintaturnaus järjestetään Tikkurilan urheilupuistossa 4.-6.5. Se on suurin Suomessa koskaan järjestetty painitapahtuma. Jokaisen sarjan kaksi parasta lunastaa maalleen olympiapaikan.

Poikkeuksellisen haastava Extremerun -juoksutapahtuma järjestetään Hakunilan urheilupuistossa 19.5. Syksyllä Vantaalla kisataan mm. triathlonin sprinttimatkojen, maratonin ja trialin Suomen mestaruuksista.

Vantaan kaupunkijuhla järjestetään 12.-16.5. Se tuo kaupungin monipuolisen kulttuuri- , liikunta- ja tapahtumatarjonnan jokaisen ulottuville. Valio-Jukola on mukana juhlassa kaupunkisuunnistuksella Tikkurilassa. Keväällä Vantaalla vietetään myös kansainvälisiä tanssin viikkoja.

Lisätietoja:

Vantaan kaupunki www.vantaa.fi

Pääkaupunkiseudun urheilukalenteri Vantaan Sanomien sivuilla www.vantaansanomat.fi/artikkeli/87662-paakaupunkiseudun-urheilukalenteri-2012

Painin olympiakarsintaturnaus www.vantaacup2012.com

« Takaisin