Ilmoittautuminen Valio-Jukolaan alkanut

Valio-Jukolan kilpailukutsu on julkaistu ja ilmoittautuminen ensi vuoden Jukolan viestiin on siis alkanut. Kilpailukutsu sisältää tärkeää informaatiota niin kilpailusta, ilmoittautumisesta kuin yleisesti Valio-Jukolasta. Kilpailukutsu löytyy kilpailun internetsivuilta, www.jukola.com/2012  kohdasta kilpailuinfo > ilmoittautuminen. Lisäksi kutsu on julkaistu Suunnistaja-lehden numerossa 10/11.

Ilmoittautuminen ensi vuoden kilpailuun tapahtuu sähköisesti. Linkki ilmoittautumispalveluun löytyy Valio-Jukolan kotisivuilta. Ilmoittautuminen vaatii tunnukset. Ne seurat ja yhteisöt, jotka osallistuivat vuoden 2011 Salpa-Jukolaan, saavat tarvittavat tunnukset sähköpostitse joulukuussa. Seurat ja joukkueet, joilla ei ole tunnuksia aiemmilta vuosilta saavat tunnukset rekisteröidyttyään ilmoittautumisjärjestelmään.

Ensi vuonna osallistuminen Venlojen viestiin maksaa 140euroa/joukkue ja Jukolan viestiin 245euroa/joukkue. Alennettu osanottomaksu (117e/205e) on voimassa 1.3. asti. Varsinainen ilmoittautuminen kilpailuun päättyy 17.5.

Venlojen viestiin voi osallistua vain naiset. Kaikilla suunnistajilla on sen sijaan oikeus osallistua Jukolan viestiin. Venlojen viestissä suunnistaneet naiset voivat osallistua Jukolan viestiin muissa kuin suunnistuseurojen joukkueissa. Jukolan viestiin osallistuminen ei vaadi Suomen Suunnistusliiton lisenssiä. Alaikäraja osallistumiselle on 15-vuotta (syntymävuosi 1997), mutta yläikärajaa osallistumiselle ei ole. Nuorimmat, vuonna 1996-1997 syntyneet suunnistajat, saavat osallistua vain tietyille osuuksille.

Järjestäjät suosittelevat joukkoliikenteen käyttöä sekä kilpailijoille että katsojille. Kilpailukeskukseen on jatkuva bussikuljetus Tikkurilan rautatieasemalta ja Mellunmäen metroasemalta. Nämä bussit ovat helpoin tapa päästä kilpailukeskukseen. Omilla autoilla saapuvien on syytä varautua ruuhkiin.

Valio-Jukola suunnistetaan 16.-17.6.2012 Vantaalla Hakunilan urheilupuistossa. Valio-Jukola on järjestyksessään 64. Jukolan viesti ja 35. Venlojen viesti. Kilpailujärjestelyistä vastaa Pihkaniskat ja Keravan Urheilijat.

Lisätietoa tapahtumasta: www.jukola.com/2012

« Takaisin