Anmälan till Valio-Jukola har börjat

Inbjudan till Valio-Jukola har publiserats och anmälningar till nästa års Jukola-kavle mottas. Tävlingsin-bjudan innehåller viktig information om själva tävlingen, om anmälan till den och också  annat om Valio-Jukola. Tävlingsinbjudan har lagts ut på tävlingens hemsida.

Deltagarna anmäler sig till nästa års tävling på Valio-Jukolas hemsida, www.jukola2012.net. Vid anmälan används lösenord. De orienteringsklubbar och sammanslutningar som deltog i Salpa-Jukola får behövliga lösenord i december per e-post. De som inte har lösenord från tidigare år får lösenord då de registrerat sig i anmälningssystemet.

I nästa års tävling är deltagaravgiften i Venla-kavlen 140 euro/lag och i Jukola-kavlen 245 euro/lag. Billi-gare deltagaravgift (117 euro/205 euro) gäller för anmälan som gjorts senast 1.3. Den egentliga anmäl-ningstiden går ut 17.5.

I Venla-kavlen får endast damer delta. Däremot kan alla orienterare delta i Jukola-kavlen. Den som delta-git i Venla-kavlen får delta i Jukola-kavlen endast i ett sådant lag som inte representerar en orienterings-klubb. Deltagarna behöver inte ha Finlands Orienteringsförbunds tävlingslicens. Åldersgränsen för delta-gande är 15 år (född 1997 eller tidigare) och det finns ingen övre gräns. De yngsta tävlarna som är födda antingen 1996 eller 1997 får delta endast på vissa sträckor.

Valio-Jukola försiggår 16 -17.6.2012 i Håkansböle idrottspark i Vanda. Valio-Jukola blir den 64:e Jukola-kavlen och den 35:e Venla-kavlen. För arrangemangen svarar Pihkaniskat och Keravan Urheilijat.

Mer om tävlingen: www.jukola.com/2012

« Tillbaka