Jukola-harjoituspaketit myynnissä

Keväällä 2012 on tarjolla viisi harjoitusta. Rastit on merkitty maastoon rastilipuin ja heijastimin. Radat ovat Kimmo Juvosen käsialaa. Harjoitukset sijaitsevat Valio-Jukolan lähimaastoissa Vantaalla, Keravalla, Sipoossa ja Helsingissä. Maastot on pyritty valitsemaan niin, että ne vastaavat mahdollisimman hyvin Valio-Jukolan maastoa. Kolme harjoituksista rajoittuu kilpailumaastoon. Kartat ovat hyvälaatuisia tulostekarttoja. Rastimääritteet on tulostettu karttaan. Kartat eivät ole karttamuovissa, joten varaa oma karttamuovi mukaan.

Harjoitukset 1-3 ovat suunnistettavissa 21.4.-16.6.2012. Harjoitukset 4-5 ovat suunnistettavissa ainoastaan 1.6 – 16.6.2012. Muuna aikana alueet ovat luonnonsuojelusyistä harjoittelukiellossa. Harjoitusten 4-5 karttojen myynti alkaa 28.5. Ennakkoon tilatut kartat toimitetaan toukokuun lopussa.

Karttoja voi tilata Jukola-toimistosta (info.2012@jukola.com) ja niiden toimitusaika on noin viikon. Yhden kartan hinta on 5€ ja karttojen postitus maksaa 5€/tilaus.Yksittäisiä karttoja voi ostaa myös Kuusijärven ulkoilumajalta Vantaalta ja Suunnistajan Kaupasta Helsingistä.

Lisätietoja: /kilpailuinfo/harjoittelu-2/

« Takaisin