Träningspaketen inför Jukola finns nu att köpas

Under våren erbjuder vi fem träningar med Kimmo Juvonen som banläggare. Kontrollerna i terrängen är reflexförsedda. Träningarna är belägna i Valio-Jukolas närterräng i Vanda, Kervo, Sibbo och Helsingfors Träningsterrängerna är valda så att de motsvarar terrängen i Valio-Jukola så bra som möjligt. Kartorna är utskriftskartor med god kvalitet och kontrolldefinitionerna är tryckta på kartan. Kartorna är inte i plastfodral, så ta med eget kartfodral.

Träningarna 1-3 kan orienteras under tiden 21.4.-16.6. 2012 och träningarna 4 och 5 endast under tiden 21.4.-16.6.2012. Under andra är tidsperioder är alla dessa områden under träningsförbud p.g.a natutskyddsorsaker. Kartor för träningarna 4 och 5 säljs fr.o.m. 28.5. De förhandsbeställda kartorna levereras i slutet av maj.

Kartorna kostar 5 €/karta och därtill kommer leveranskostnader på 5 €/beställning. Träningskartor kan beställas från tävlingskansliet (info.2012@ jukola.com) och de skickas per post. Enstaka kartor kan också köpas från friluftsstugan vid Hanaböle träsk (Kuusijärvi) och i butiken Suunnistajan Kauppa i Helsingfors.

« Tillbaka