Nuorten Jukolan harjoittelu- ja kilpailukieltoalue Kalevankankaan ulkoilualueella

Suunnistusseura Navi järjestää Nuorten Jukolan Mikkelissä Kalevankankaan ulkoilualueella 15.8.2020. Osa Kalevankankaan ulkoilumaastosta on asetettu harjoittelu- ja kilpailukieltoon. Kilpailukiellon tarkoitus on turvata kaikille Nuorten Jukolaan osallistuville seuroille tasapuoliset kilpailuedellytykset, kts. lajisääntö 2.6 alla. Kilpailukieltoalue on merkitty Suunnistusliiton karttarekisteriin 1.11.2017 sekä Navi ry:n internetsivuille www.navisuunnistus.fi

Karttaan merkitty alue on julistettu suunnistuksen lajisääntöjen 7.17. tarkoittamaan kilpailu- ja harjoittelukieltoon. Tämä tarkoittaa, että kilpailuun osallistuvien seurojen täytyy tiedottaa omia nuoria jäseniään, että alueen tunteva suunnistaja tai oppilas ei voi osallistua Nuorten Jukolaan. Kalevankankaan alueella sijaitseva MOBO -rata on lajisääntöjen mukaisesti kilpailijoiden sekä heidän valmentajiensa ja huoltajiensa osalta käyttökiellossa.

Alueella olevilla Mikkelin kaupungin ulkoilureiteillä ja hiihtoladuilla liikkuminen on sallittu. Kielto ei koske Mikkelin koulujen muuta opetustoimintaa alueella. Suunnistusopetus tulee rajata kilpailukieltoalueen ulkopuolelle.