Harjoituskartat myyntiin

Nuorten Jukolan harjoituskartat tulivat myyntiin maanantaina 12.5. Kesän ajan käytössä on kaksi karttaa ja maastoa: Kooni (Järventausta) ja Myllykangas. Elokuussa tarjonta vielä lisääntyy. Maksu on viisi euroa karttaa kohti.

Ratamestari Reijo Mäkilä kertoo, että molemmilla nyt käyttöön tulevilla harjoituspaikoilla on viisi eri pituista ja eri tasoista rataa. Lisäksi saatavana on kaikkien rastien kartat omien ratojen tekoa varten.

Myllykankaan maastossa on pisimmillä radoilla avokalliomaastoa. Muutama metsäautotie jakaa maastoa eri osiin. Lähtöpaikan läheisyydessä on juuri tehty metsäharvennusta, joka merkitty karttaan pystyvihreällä. Polkuja maastossa on vähän, mutta suunnassa kulkua helpottavat sähkölinjat ja lukuisat ojat. Myllykankaan maasto sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Kankaanpään keskustasta ja Nuorten Jukolan kilpailukeskuksesta.

Koonissa on enemmän polkuja, koska ollaan lähempänä asutusta. Maasto on pienien kumparealueiden rikkomaa metsämaastoa. Koonin maasto on Myllykangasta parempaa nuorempien viestinviejien harjoitteluun. Maasto sijaitsee Kankaanpään keskustan läheisyydessä Järventaustan ja Tapalan kaupunginosien kupeessa. Harjoitukseen mentäessä autot pysäköidään Kankaanpään terveyskeskuksen parkkipaikalle. Nuorten Jukolan kilpailukeskuksesta matkaa tulee kaksi kilometriä.

Kankaanpäässä suunnistetaan kaksi viikkoa ennen Nuorten Jukolaa kansalliset Kankaanpää-rastit. Kilpailuissa käytettävästä Makkaramäen maastosta tulee kolmas harjoitusmaasto elokuun alussa. Etäisyys Nuorten Jukolan kilpailukeskuksesta on tähänkin maastoon pari kilometriä.

Aivan viime hetken virittelyä ja verryttelyä varten tarjolla on perjantaina 15.8. ja lauantaina 16.8. mallisuunnistusrata kilpailukeskuksen viereisellä alueella. Tämä maasto vastaa jossain määrin Nuorten Jukolan maaston sitä osaa, joka on lähimpänä kilpailukeskusta.

Harjoituksista tarkemmin täällä.

« Takaisin

Taustayhteisöt

Pääyhteistyökumppani

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät