Vanhat kartat

Nuorten Jukolan kilpailumaasto sijaitsee Kankaanpään liikuntakeskuksen tuntumassa. Alueella on suunnistettu ennenkin. Tasapuolisuuden vuoksi järjestäjät julkaisevat alueen vanhoja suunnistuskarttoja kaikkien osallistujien nähtäväksi.

Musta-valkoinen piirinmestaruuskisan kartta vuodelta 1963

Vuonna 1963 Porin Rastikarhujen Seppo Sipilä suunnisti tällä kartalla Satakunnan piirinmestaruuskilpailuissa. Kartassa näkyy myös hänen H16-sarjan ratansa. Sijoitus kisassa oli neljäs. Kisa käytiin syksyllä hyvin märissä olosuhteissa. Radalle osunut iso oja oli täysin uimakelpoinen.

Vertaapa tätä uudenmpiin karttoihin! Selviäisitkö radasta? Myös kartalla näkyvä Kankaanpään keskusta on muuttunut paljon. Metsämaasto sitten ehkä onkin säilynyt melko samanlaisena.

Jukolan viestin kartta vuodelta 1975

Jukolan viestin kartta vuodelta 1975 kuvaa laajan alueen Kankaanpään keskustan, Niinisalon varuskunnan ja Hämeenkankaan väliltä. Nuorten Jukolassa käytetään tämän kartan länsikulmaa. Aivan läntisimmässä nurkassa näkyvä urheilukenttä sijaitsee lähellä tulevaa Nuorten Jukolan kilpailukeskusta. Vuoden 1975 jälkeen ovat muuttuneet niin maasto kuin karttamerkitkin. Vuoden 1975 Jukolasta voit lukea lisää täältä.

Vuoden 2007 Fin5-suunnistusviikon harjoituskartta

Vuonna 2007 suurin osa Nuorten Jukolan maastosta toimi yhtenä Fin5-suunnistusviikon harjoitusmaastoista. Tuon kartan näet tästä.

Fin5-viikon kisakylä sijaitsi samoilla paikkeilla, missä nyt on Nuorten Jukolan kilpailukeskus. Luokkamajoitusta oli samoilla kouluilla, asuntovaunuja seuratelttakentällä ja telttamajoitusta useassa kohdassa kilpailukeskuksen liepeillä.

Taustayhteisöt

Pääyhteistyökumppani

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät