Jälkipelien ja muisteluiden aika

Kankaanpään Nuorten Jukola on ohi, mutta eipä unohdeta päivää ihan vielä. NuJun tapahtumiin ja tunnelmiin pääset palaamaan LIVE-sivun toimintojen kautta. Tarjolla on monenlaista.

Online-tulokset

Nyt jo tosin offline… Osuuksittaiset tulokset ja väliajat löytyvät täältä. Tuloksista pystyy myös tekemään erilaisia rajauksia ja hakuja klikkaamalla kohtaa ”Lehdistötulokset”.

Jos joukkueesi hylättiin tai keskeytti, voit silti tarkastella myös hylkäämisen ja keskeytyksen jälkeisten osuuksien väliaikoja kohdasta ”Rastiväliaika-analyysi”.

Videoscreenin kuva

Linkistä pääset Youtubeen suoraan sivulle, jossa on tallennettuna kaikki se, mitä NuJun videoscreenillä näkyi kilpailupäivän aikana.

Ohjelma kestää kokonaisuudessaan yli 6 tuntia. Sen sisältää kuvaa lähdöstä, vaihdoista ja maalista, gps-seurantaa kolmelta osuudelta, tulostietoja vaihdoista ja väliaikarasteilta, haastatteluita sekä avajais- ja palkintojenjakoseremoniat. Kuvan lisäksi samassa paketissa on kenttäkuulutus.

Viestin lähtö tapahtuu ajassa 1.03.40. Voittaja saapuu maaliin ajassa 4.21.55.

Gps-seuranta

Seuranta oli käytössä osuuksilla 2, 5 ja 7. Voi valita, mitä joukkueita haluat seurata. Seurannassa oli alkuvaiheessa mukana 20 joukkuetta. Ankkuriosuudelle joukkueiden määrää lisättiin vielä hieman.

Reittihärveli

Käy piirtämässä oma reittisi ja vertaa sitä muiden suorituksiin.

Valokuvapankki

Valokuvaajamme Juha Levonen ja Joonas Ruuskanen kuvasivat  päivän aikana sekä maastossa että kilpailukeskuksessa. Käy katsomassa kuvia ja etsi itsesi. Kuvia saa käyttää ei-kaupallisiin tarkoituksiin (esim. muistoksi itselle tai seuran viestinnässä) veloituksetta lähteen mainiten.

Ja noihin edellä mainittuihin siis linkit LIVE-sivulla.

« Takaisin

Taustayhteisöt

Pääyhteistyökumppani

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät