Rastivarsat avasi ilmoittautumisen

Nuorten Jukolan ilmoittautumisjärjestelmä avautui maanantaina 16. kesäkuuta illalla. Ensimmäisenä seurana joukkueensa ehti ilmoittaa Rastivarsat, joka lähtee Kankaanpään  Nuorten Jukolaan neljän joukkueen voimin. Heidän ilmoittautumisensa kirjautui tietokantaan noin tunti järjestelmän avautumisen jälkeen.

Rastivarsat on orimattilalainen suunnistusseura, joka on ollut Nuorten Jukolassa mukana vuoden 1986 ensimmäisestä viestistä alkaen, pitkään yhdellä joukkueella. 2000-luvulla joukkuemäärä on noussut, ja myös vuosina 2012 ja 2013 seuralla oli viestissä neljä joukkuetta. Mukavasti on viime vuosina mennytkin, sillä ykkösjoukkueen sijoitus vuonna 2012 oli kuudes ja vuotta myöhemmin viidestoista.

Nuorten Jukolan ilmoittautumispalveluun pääset täältä. Normaalihintainen ilmoittautuminen jatkuu 6.8. saakka, minkä jälkeen on vielä mahdollista ilmoittautua korotetuin maksuin 11.8. saakka.

Samanaikaisesti ilmoittautumisjärjestelmän kanssa avautui myös juoksijapankki, jossa osuudettomat suunnistajat voivat etsiä itselleen osuutta ja vajaajäseniset joukkueet puolestaan viestinviejää tyhjille osuuksilleen.

Teksti: Tuomas Väinä.

« Takaisin

Taustayhteisöt

Pääyhteistyökumppani

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Yhteistyössä

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät