Live-tulokset:

Konstit on monet, kuljetuksessakin

Lappee-Jukolan alueella liikuttaessa vastaan tulee kuljetusneuvoa jos jonkinmoista. Bongasimme kilpailukeskuksesta seuraavia toteutuksia.

Reilua kierrätyshenkeä

Simppeli, mutta kehitystä vaativa

Simppeli ja kehitystä vaativa

Tässä simppeli ja toimiva ratkaisu isommankin perheen tai joukkueen käyttöön. Otetaan lastenvaunut, joista ensisijainen käyttäjä on kasvanut ulos, ja sijoitetaan tilalle kassi poikineen. Näin saadaan useamman henkilön tavarat kuljetettua yhden henkilön voimin.

Lauri Kenttä OK77-joukkueesta tiesi kertoa, että ratkaisu on ollut käytössä monissa Jukolan viesteissä – jopa niin, että tavarat on tuotu vaunuissa ja lapsi kannettu selässä. Toteutus on kestävä, mutta kehitettävääkin on: tavarat olisi hyvä saada kiinnitettyä runkoon.

Tuunausta kehiin

Tuunatut maitokärryt - huomaa irrotettu veto/työntökahva

Tuunatut maitokärryt

Jämsän Retki-Veikkojen ratkaisua on viety askeleen pidemmälle. Liekö insinöörin ideoima?!

Kaksi puolijoukkuetelttaa kulkee maitokärryssä näppärästi niin pellolla kuin polulla. Mikä parasta: maitokärryn osat ovat irrotettavia! Se mahdollistaa maitokärryjen näppärän kuljetuksen linja-auton tavaratilassa, ehkäpä jopa kaupunkimaasturin takatilassa. Tuunattuja maitokärryjä on käytetty menestyksekkäästi jo viisi-kuusi vuotta.

Avaimet käteen

Aggregaattikin kulkee nokkakärryillä

Aggregaattikin kulkee nokkakärryillä

Nokkakärryt tarjoavat vaivattoman ratkaisun jukolalaiseen luksukseen. Nokkakärryllähän huoltoalueelle siirtyisi vaikka jääkaappi, mutta tässä sitä on käytetty aggregaatin siirtoon.

Aggregaatti takaa Kouvolan Palokunnan Urheilijoille sekä sen “alivuokralaisille” esimerkiksi valoa. Aiempina vuosina aggregaatti on tuonut virtaa jopa omalle videotykille: tuolloin joukkue tapasi seurata Jukolan viestin vaiheita omalta valkokankaalta. Nyt hyyryläiset – muun muassa joukkue Taivasvarjele – ovat jo vihjailleet lämmityksestä. Tälle teltalle palaamme ensi vuonna!

Teksti: Ainomaija Pennanen

« Takaisin

Päätukija

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Avainyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Taustayhteisöt

Yhteistyötapahtumat