Live-tulokset:

Toimitsijat

Toimitsijan ohjeet

Laaja tietopaketti toimitsijoille on kasattu toimitsijatiedotteeseen nro 13 (Toimitsijan opas), joka on lähetetty sähköpostilla sekä luettavissa Jukola.comin kautta. Tutustu ohjeisiin huolella ennen viikonloppua!

Toimitsijoille on varattu oma pysäköintialue, johon opastus on tieltä 387 (Vaalimaantie) Raipon risteyksestä etelään. Toimitsijat voivat saapua paikalle Lappeenrannasta myös kisabussilla, jonka kyytiin pääsee toimitsijakortilla veloituksetta. Sekä toimitsijapysäköinnistä että bussin jättöpaikasta on n. 1,5 kilometrin kävely kilpailukeskukseen. Varaathan riittävästi aikaa saapumiseen ehtiäksesi työvuoroosi. 

Kilpailukeskuksen toiminnot on esitetty allaolevassa kartassa. Kulku toimitsijapysäköinnistä / -pysäköintiin tapahtuu kartan oikeasta alakulmasta. Bussilla saapuvat toimitsijat saapuvat kilpailukeskukseen oikeasta yläkulmasta muiden kisavieraiden tapaan. Toimitsijoiden lepovuoroihin on varattu telttoja ja teltta-aluetta omille teltoille kartan alareunassa osoitetulle alueelle. Samalla alueella on myös toimitsijoiden polkupyöräpysäköinti.

 

Aluesuunnitelma1.5_ID

Kulkuluvat:

Toimitsijan merkkinä on kaulanauhassa pidettävä kulkulupa, jossa on toimitsijan oma nimi. Kulkulupaa on pidettävä kaulassa työvuorojen aikana. Lupa oikeuttaa toimitsijainfon palvelujen käyttöön sekä toimitsijaruokailuun työvuorojen aikana erikseen merkityssä toimitsijaravintolassa (pääravintola-alueen itäreunassa).

  • Peruslupa (oranssi) oikeuttaa pääsyyn työtehtävissä kilpailukeskuksessa kaikkiin toimintoihin, paitsi lähtöalueelle (kartassa purppuralla rajattu alue + toimitsijoiden teltta-alue).
  • Vaihtoalueen lupa (sininen) oikeuttaa tämän lisäksi pääsyyn työtehtävissä myös lähtö-, vaihto- ja maalialueelle.
  • Metsälupa (vihreä) oikeuttaa edellisten lisäksi pääsyn kilpailualueen maastoon.
  • Valiokunnan vetäjä (valkea) -kulkulupa on toimintojen vetäjillä.

Kilpailukeskuksessa on tauluja, joista selviää kullekin alueelle tarvittava kulkulupa.

 

Toimitsijaksi ilmoittautuminen

Toimitsijaksi ilmoittautuminen on päättynyt. Kiitokset kaikille mukana olleille Jukolan tekijöille!

 

Päätukija

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Avainyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Taustayhteisöt

Yhteistyötapahtumat