Live-tulokset:

Media

Tervetuloa Lappee-Jukolaan!

Kilpailukeskuksessa sijaitseva mediakeskus on avoinna kilpailuviikonloppuna lauantaina 18.6. klo 9:00 – 24:00 ja sunnuntaina 19.6. 00:00 – 15:00.

Perjantaina 17.6. mediainfo palvelee Lappeenrannan kaupungintalolla osoitteessa Villimiehenkatu 1, kerros 01 klo 13:00 – 17:00. Samassa paikassa järjestetään iltapäivällä mediatilaisuus, johon akkreditoituneille lähetetään erillinen kutsu. Toivomme perjantaina paikalle saapuvan median noutavan kulkukortit ja muut materiaalit jo tuolloin, jolla vältetään lauantain ruuhkaa.

Mediakeskus tarjoaa akkreditoituneille median edustajille työtilat ja mielenkiintoisia haastattelumahdollisuuksia. Keskuksen infopiste opastaa mahdollisissa kysymyksissäsi ja jakaa median ID-kortteja sekä kuvaajaliivejä.

 

Saapuminen

Mediapysäköintiin on opastus seututien 387 (Vaalimaantie) ja Raipontien risteyksestä. Navigaattoriosoite: Raipontie 1, Lappeenranta. Medipysäköintiin pääsy vaatii paperisen pysäköintiluvan. Suomalaisiin osoitteisiin luvat on lähetetty postilla torstaina 9.6.

Median pysäköinnistä on n. 1,5 km matka kilpailukeskukseen. Kulkureitti on osoitettu alla olevassa kuvassa. Median vastaanotto tapahtuu mediateltassa. Media on oikeutettu käyttämään toimitsijaravintolan palveluita ID-korttia näyttämällä. Toimitsijaravintola sijaitsee kisaravintola-alueen itäkulmassa (kartalla harmaa laatikko).

Aluesuunnitelma1.5_ID

Median akkreditoituminen

Median ennakkoakkreditoituminen on päättynyt. Jälkiakkreditoituminen on mahdollista mediainfossa pe – la sen aukioloaikoina. Varaudu esittämään akkreditointiperusteet, tiedot edustamastasi mediasta sekä tarvittaessa esimiehesi tiedot.

 

Työpisteet, ruokailu ja muut käytännön asiat

Mediakeskuksessa on käytettävissä n. 90 työpistettä, kiinteät nettiyhteydet sekä WLAN-verkko. Koska toimittajia ja kuvaajia on Jukolassa paljon, jätäthän työpisteen muiden käytettäväksi, kun et sitä tarvitse. Keskuksessa on tarjolla pientä syötävää ja juotavaa. Median ID-korttia näyttämällä voit myös ruokailla maksutta kilpailukeskuksen toimitsijaruokalassa. Mediakeskuksen yhteydessä on akkreditoituneiden käyttöön varatut WC:t.

Nautinnollista Lappee-Jukolaa!

 

Median yhteystiedot:

Mediakeskuspäällikkö Paavo Leinonen +358 40 1436643
Viestintäjohtaja Antti Nousiainen +358 407243935

 

Haastattelupyyntöihin tapahtumaan liittyen vastaavat:

  • Kilpailunjohtaja Juha Heimala, juha.heimala@jukola.com, 0400 152047
  • Viestintäjohtaja Antti Nousiainen, antti.nousiainen@jukola.com, 040 7243935
  • Pääsihteeri Tuija Tavia, tuija.tavia@jukola.com, 044 238 7210
Photo: Mikko Jalonen

Photo: Mikko Jalonen

Päätukija

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Avainyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Taustayhteisöt

Yhteistyötapahtumat