Live-tulokset:

Saapuminen

Lappee-Jukolan kilpailukeskus sijaitsee n. 15 minuutin automatkan päässä Lappeenrannasta seututien 387 (Vaalimaantie) länsipuolella. Saapumiseen on erilliset ohjeet henkilöautoille, moottoripyörille, matkailuajoneuvoille, seurabusseille ja polkupyörille. Lisäksi paikalle voi saapua bussikuljetuksilla, jotka liikennöivät Lappeenrannasta sekä Vainikkalan kansainväliseltä juna-asemalta.

 

Opastuksen alkupisteet:

 • Etelästä (Kotka, Helsinki): VT 7 ja seututie 387 risteys, Vaalimaa. (Navigointiosoite: Lappeenrannantie 1, Virolahti)
 • Lännestä (Kouvola, Lahti): VT 6 ja VT 13 liittymä 50, Selkäharju (Navigointiosoite: Kuutostie 935, Lappeenranta)
 • Pohjoisesta (Mikkeli): VT 13 ja VT 6 liittymä 50, Selkäharju. (Navigointiosoite: Kuutostie 935, Lappeenranta
 • Idästä (Lappeenranta, Imatra): VT 6 liittymä 52, Ihalainen. (Navigointiosoite: Vaalimaantie 1, Lappeenranta)

Helsingin ja Turun suunnasta saapuville suositellaan VT 7 reittiä. VT 6 välillä Luumäki – Lappeenranta on käynnissä mittava tietyö joka pidentää matka-aikaa.

Opastuksen alkupisteet ja viitoitetut reitit on esitetty Google Maps palvelussa.

Saapumisreitit Google Maps palvelussa.

Saapumisreitit Google Maps palvelussa.

 

Pysäköintialueet ja kävelyreitit kilpailukeskukseen

Pysäköintialueet ja kävelyreitit kilpailukeskukseen

Henkilöautot

Henkilöautolla saapuvat pysäköivät peltopysäköintiin, jonka pysäköintilippuja myydään kilpailukeskuksen Jukola-kaupassa 15 euron hintaan. Pysäköinnistä ulos ajettaessa maksu on 25 € ja vain käteismaksu käy. Muista ostaa pysäköintilippusi Jukola-kaupasta. Noudata opasteita ja liikenteenohjaajien ohjeita ja varaa riittävästi aikaa saapumiseen.

Henkilöautojen pysäköintialueelta on 2,5 – 3 km kävelymatka kilpailukeskukseen. Kulku-urasta n. puolet on asfaltoitua ja puolet sorapintaista tietä. Kulku-uran lähtöpisteestä järjestetään varustekuljetusta kilpailukeskukseen.

Seututien 387 varressa oleville teltta-alueille B1600 – B2899 ja D-alueille majoittuville on oma erillinen tienvarsipysäköinti teltta-alueen läheisyydessä. Alueen majoittujien pysäköintiin on erilliset ohjeet.

 

Moottoripyörät

Moottoripyörillä saapuville on oma maksuton pysäköintialue n. 1,5 kilometrin kävelymatkan päässä kilpailukeskuksesta. Moottoripyörällä saapuvien opastus alkaa em. opastuksen alkupisteistä ja lisäkilpenä on moottoripyörän kuva.

 

Matkailuajoneuvot

Etukäteen 11.5. mennessä kilpailukutsun mukaisesti varatut matkailuajoneuvopaikat sijaitsevat n. 1,5 km kävelymatkan etäisyydellä kilpailukeskuskesta. Matkailuajoneuvojen opastus alkaa em. opastuksen alkupisteistä ja lisäkilpenä on matkailuvaunun kuva.

 

Seurabussit

Etukäteen 11.5. mennessä kilpailukutsun mukaisesti varatut seurabussipaikat sijaitsevat n. 1,5 km kävelymatkan etäisyydellä kilpailukeskuksesta. Seurabussien opastus alkaa em. opastuksen alkupisteistä ja lisäkilpenä on bussin kuva. Pysäköintiin jäävät seurabussit ohjataan suoraan pysäköintiin, jossa purku ja lastaus tapahtuu liikenteenohjaajien antamien ohjeiden mukaisesti. Bussit, jotka eivät jää seurabussipysäköintiin puretaan erillisellä purku- & lastauspaikalla liikenteenohjaajien antamien ohjeiden mukaisesti.

 

Polkupyörät

Polkupyörille on varattu maksuton pysäköintialue kilpailukeskuksen pohjoispuolelta. Matkaa kilpailukeskukseen on tästä n. 500 metriä. Polkupyörien tuominen kilpailukeskukseen on kielletty. Järjestäjä ei vastaa polkupyöräpysäköintiin jätetyistä pyöristä.

 

Invalidipysäköinti

Erillistä invalidipysäköintiä ei Lappee-Jukolassa pystytä järjestämään erittäin rajallisten lähipysäköintien, epätasaisten kulkureittien ja kapeiden huoltoteiden vuoksi. Liikuntarajoitteisille, jotka saapuvat tapahtumaan toisen kyydillä tarjotaan mahdollisuus jäädä pois kyydistä karttaan merkityn taksitolpan luona, johon myös inva-taksit jättävät. Tässä pisteessä ei ole pysäköintimahdollisuutta.

Jättöpaikasta on matkaa kilpailukeskukseen n. 1,2 km, josta n. 350 m on kapeaa sorapintaista kulkureittiä. Kilpailukeskus sijaitsee pellolla ja sateen sattuessa se voi olla mutainen. Pyörätuolilla liikkuville suositellaan avustajan käyttämistä.

 

Lappeenranta – Jukola – Lappeenranta -bussi

Linja-auto liikennöi Lappeenrannan kaupungin ja Jukolan välillä. Bussipysäkki on merkattu kilpailukeskuksen opaskarttoihin ja Lappeenrannassa Jukola-bussin pysäkit on merkattu Jukola-tunnistein.

Lipun hinta 5 € / suunta. VAIN KÄTEISMAKSU. Toimitsijakortilla bussikyyti on maksuton.

 

Reitti:

 • Kisapuisto, Kisakatu 9, Lappeenranta. (Ilmainen pysäköinti henkilöautoille)
 • Keskusta, Lappeenkatu 1, Lappeenranta
 • Matkakeskus, Ratakatu 23, Lappeenranta (HUOM! pusäkki ratakadun varressa, ei matkakeskuksen pihassa)
 • Lappee-Jukola, Raipontie 1, Lappeenranta  (kävelymatka kilpailukeskukseen n. 1,3 km)
 • Matkakeskus.
 • Keskusta.
 • Kisapuisto.

 

Aikataulu: (Huom! Lähtöjä lisätty 8.6.!)

Ajat lähtöaikoja päätepysäkeiltä. Välipysäkkien aikataulu riippuu liikennetilanteesta.

Ajat lähtöaikoja päätepysäkeiltä. Välipysäkkien aikataulu riippuu liikennetilanteesta.

 

Vainikkala – Jukola – Vainikkala -bussi

Linja-auto liikennöi Vainikkalan kansainvälisen juna-aseman ja Lappee-Jukolan välillä Moskovasta ja Pietarista saapuvien junien saapumis- ja lähtöaikataulujen mukaisesti. Bussipysäkki on merkattu kilpailukeskuksen opaskarttoihin.

Kuljetuksen hinta on 5 euroa / suunta, maksettava kuljettajalle käteisellä.

Huomioithan tullin määräykset koskien mm. elintarvikkeiden maahantuontia EU-alueen ulkopuolelta!

 

Aikataulu:

Ajat ovat lähtöaikoja pysäkeiltä.

Ajat ovat lähtöaikoja pysäkeiltä.

 

Saapuminen ympäristöä säästäen

Jokainen Jukolavieras voi valinnoillaan vaikuttaa Jukola-liikenteen ympäristökuormitukseen. Ryhmäkuljetuksia, joukkoliikennettä ja kimppakyytejä suosimalla pienennämme tapahtuman hiilijalanjälkeä ja varmistamme luonnon säilymisen puhtaampana.

Hyödyllisiä linkkejä:

 • Perille.fi – kaikki joukkoliikenteen muodot yhdellä haulla.
 • Tziip.com – kimppakyytisovellus älypuhelimille.

 

Hiilidioksidipäästöt per Jukola-kävijä eri saapumismuodoilla.

Hiilidioksidipäästöt per Jukola-kävijä eri saapumismuodoilla.

Päätukija

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Avainyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Taustayhteisöt

Yhteistyötapahtumat