Live-tulokset:

Majoitus

Kaikki järjestäjän tarjoama majoitus on varattava etukäteen. Majoitusalueet aukeavat perjantaina 17.6. klo 10:00. Avotulen teko kaikilla majoitusalueilla on kielletty.

Määrä (n.) Etäisyys kilpailukeskukseen (n.) Etäisyys pysäköintiin (n.)
Alueet A1 – A15 kilpailukeskuksessa 500 0 m 2800 – 3800 m
Alueet B1 – B15 pohjoisessa 300 700 – 1400 m 1800 – 3000 m
Alueet B16 – B28 idässä 320 1100 – 1900 m Erillinen pysäköinti / purkupaikka
Järjestäjän tarjoamat vuokrateltat 325 400 – 1000 m 1800 – 3000 m
Caravan-alue LOPPUUNMYYTY 1500 m
Pysäköintialueet ja kävelyreitit kilpailukeskukseen

Pysäköintialueet ja kävelyreitit kilpailukeskukseen (klikkaa suuremmaksi)

 

AVOTULEN TEKO KIELLETTY

Avotulen teko koko kilpailukeskuksen alueella on kielletty. Retkikeitinten käyttö on sallittu erikseen merkatuilla paikoilla peltisen, tulenkestävän renkaan sisällä. Retkikeitinten käyttöpaikat on merkitty alla olevaan opaskarttaan.

keitinpaikat_jpg

 

Telttapaikat

Telttapaikkojen koko on 10 x 10 m ja ne sijaitsevat pelloilla. Telttapaikan hinta on 17 € / kpl ja ne maksetaan varaamisen yhteydessä.

 

Järjestäjän tarjoamat vuokrateltat

Järjestäjän pystyttää 325 kpl 16 hengen lämmittämättömiä telttoja joukkueiden käyttöön. Näistä 200 kpl on ensisijaisesti varattu ulkomaalaisille joukkueille. 11.5.2016 jälkeen varaamatta jääneet ulkomaalaisten joukkueiden kiintiön teltat vapautuvat myös suomalaisten joukkueiden varattaviksi. Kiintiöstä mahdollisesti yli jääviä telttoja voi varata etukäteen sähköpostilla osoitteesta info.2016@jukola.com Järjestäjän pystyttämän teltan hinta on 240 € ja ne maksetaan varaamisen yhteydessä.

Vuokrateltat sijaitsevat C-alueilla ylläolevan kartan mukaisesti.

 

Matkailuautot ja –vaunut

LOPPUUNMYYTY

Rajallinen määrä matkailuajoneuvopaikkoja on järjestetty kovapohjaiselle teollisuusalueelle n. 1 500 metrin päähän kilpailukeskuksesta. Paikan hinta on 45 € / matkailuajoneuvo. Paikka ei sisällä sähköä.

 

Majoitus kilpailukeskuksen ulkopuolella

Holiday Club Saimaa

Majoituskiintiö Lappee-Jukolan ajaksi 17.-19.6.16 Holiday Club Saimaalle n. 50 km kilpailukeskuksesta. Kiintiössä on 50 huonetta. Huonehinnat sisältävät aamiaiset sekä kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön. Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 16 alkaen ja se on luovutettava viimeistään klo 12 lähtöpäivänä.

Majoitushinnat:

1-hengen huone 88 €/vrk
2-hengen huone 108 €/vrk
perhehuone 138 €/vrk (max 2 aik + 2 alle 14 v lasta)

Varaukset:

Holiday Club Saimaa myyntipalvelu puh +358 (0)30 686 1000, hotelsales.saimaa@holidayclub.fi Sopimushintaiset huoneet voi varata vain puhelimitse tai sähköpostitse mainitsemalla koodin JUKOLA16. Varaukset sopimushinnalla viimeistään maanantaina 2.5.2016.. Sen jälkeen kiintiö ja sopimushinnat raukeavat ja majoituksia voi varata päivän normaalihinnalla mikäli tilaa on.

Huom! Holiday Club Saimaalla kisataan Jukola-viikonloppuna 17.–19.6.2016 Golf 55+ -hankkeen järjestämä Midnight Sun Tournament. Kisaan voivat osallistua tänä vuonna viisikymmentä täyttävät henkilöt. Lisää tietoja pelimuodosta, hinnoista ja ilmoittautumisesta Golf Saimaan sivulla.

 

Kesähotelli Karelia-Park

Tervetuloa! Vietä kesäinen yö Lappeenrannassa! Kesähotelli Karelia-Park on keskustan tuntumassa sijaitseva edullinen majapaikka juuri sinulle. Hotellimme sijaitsee rauhallisen puistoalueen ympäröimänä, joka takaa hyvät yöunet jokaiselle. Tilavat ja siistit hotellihuoneemme ovat käytettävissänne edullisesti, valinnanvaraa löytyy aina yhden tai kahden hengen huoneista jopa viiden hengen huoneistoihin saakka. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone sekä keittokomero. Huonehintoihimme kuuluu aamiainen, iltasauna, tilavat pysäköintitilat sekä vapaa itsepalvelupesulan käyttö.

Matkaa hotelliltamme Lappeenrannan keskustaan ja linnoitukseen on vain muutama kilometri. Lähimmälle bussipysäkille matkaa on vain 200 metriä. Ulkoilusta pitävälle sijainti on mitä mainion, sillä lenkkipolut lähtevät aivan hotellimme takaa!

Varaukset ja tiedustelut:
puh. +358 5 453 0405
e-mail: park@karelia-park.fi

 

Imatran kylpylä

Imatran Kylpylä sijaitsee upeassa Ukonniemessä keskellä mahtavia ulkoilumaastoja ja rentoutumismahdollisuuksia. Majoitusvaihtoehtoja löytyy edullisesta hostellista eri hintaluokan hotellihuoneisiin. Hinnat sisältävät runsaan buffet-aamiaisen ja kylpylä Taikametsän käytön.

Sport Camp -hostellihuone 35 € / hlö / vrk (2-4 hengen huoneessa)

Sport hotellihuone 40 € / hlö / vrk (2-4 hengen huoneessa)

Economy / standart huone 60 € / hlö / vrk (2 hengen huoneessa)

Promenade -hotellihuone 65 € / hlö / vrk (2 hengen huoneessa)

Varaukset myyntipalvelustamme arkisin puh 020 7100 500 tai myynti@imatrankylpyla.fi Mainitse varauskoodi JUKOLA

Tarjoushintaisia huoneita rajoitetusti. Varauksia ei voi tehdä verkossa.

 

Yksityisten tarjoamat majoitukset

Etelä-Karjalan kylien nettipalveluun Simolan kylän sivulle on koottu yksityishenkilöiden tarjoamia majoituskohteita. Lappee-Jukola ei vastaa tietojen ajantasaisuudesta ja kohteiden vuokraustoiminnasta.

 

Lisätiedot:

Yleiset majoitusasiat:
Tuija Tavia, pääsihteeri, tuija.tavia@jukola.com

Teltta-alueet:
Anniina Tuosa, anniina.tuosa@gmail.com

 

Päätukija

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Avainyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Taustayhteisöt

Yhteistyötapahtumat