Live-tulokset:

Voittajajoukkueet palkintojenjaossa

Jukolan lippu luovutettiin Joensuu-Jukolan edustajille.

Jukolan lippu luovutettiin Joensuu-Jukolan edustajille.

Lappee-Jukolan parhaat saivat palkintonsa sunnuntaiaamun juhlallisessa palkintojenjakotilaisuudessa. 25 parasta joukkuetta kutsuttiin vuorollaan juhlalavalle noutamaan palkintonsa. Tamperelaisen Kooveen Daniel Hubmann, Topi Anjala, Lauri Sild, Timo Sild, Jani Myllärinen, Jani Lakanen ja Olexandr Kratov olivat silminnähden riemuissaan ansaitusta mitalista, eikä toiseksi tulleilta ruotsalaisjoukkue IFK Lidingo SOK:lta tai pronssimitalin pokanneelta Kalevan Rastiltakaan hymyt hyytyneet mitalien jaossa. Yleisö hurrasi voittajakolmikolle.

Suomen suunnistajavalmentajat ry:n edustajat Pauli Anttila ja Mikko Eskola jakoivat tämän jälkeen valmentajapalkinnot Raimo Arvolalle sekä Kari Kalliolle.

Kolmannen kerran jaettava Jukolan viestin kiertopalkinto ”Lukkarin Oppi” siirtyi myös palkinnonjaon myötä voittajajoukkueelle. Palkinnon luovuttivat Kaukametsäläiset ry:n edustajat Juhani Sihvonen ja Matti J. Koski.

Tilaisuuden päätteeksi Lappee-Jukolan kilpailunjohtaja Juha Heimala, kilpailupäällikkö Harri Kauranen ja pääsihteeri Tuija Tavia luovuttivat Jukolan lipun vuoden 2017 Jukolan viestin järjestäjille. Lipun ottivat vastaan ensi vuonna järjestettävän Joensuu-Jukolan kilpailunjohtaja Arja Makkonen ja pääsihteeri Sami Leinonen. Joensuu-Jukolan kilpailunjohtaja toivotti puheessaan kaikki tervetulleiksi Enoon, jossa Joensuu-Jukola vuoden päästä järjestetään.

Tilaisuuden päätteeksi ilmoille kajahti Osmos Cosmos -yhtyeen versioima Karjalaisten laulu.

Voittajat saivat mitalit kaulaansa.

Voittajat saivat mitalit kaulaansa.

« Takaisin

Päätukija

Pääyhteistyökumppani

Osuusisännät

Osuusisännät

Osuusisännät

Avainyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Taustayhteisöt

Yhteistyötapahtumat