TARJOLLA ERINOMAINEN NÄKYVYYS JA KUULUVUUS

Jukolan viesti on Suomen suurin kuntoliikuntatapahtuma ja maailman suurin sekä arvostetuin viestisuunnistuskilpailu. Samalla se on Suomalaisten tapahtumien kärkeä.

Jukola tarjoaa kumppanille näkyvyyttä ja kuuluvuutta tavanomaisen yläpuolella. Vuosittain eri paikkakunnille kerääntyy yhteen juhlimaan Suomalaisen suunnistuksen suurjuhlaa yhteensä 30 000 katsojaa, 20 000 kilpailijaa yli 26 maasta! Yle televisioi suoraa lähetystä Venlojen ja Jukolan viestistä yhteensä 12 tuntia.

Jukolan viesti tarjoaa kumppanille näkyvyyden ja kuuluvuuden lisäksi runsaasti elämyksellisyyttä, yhteistoimintaa ja vahvaa yhteisöllisyyttä.

marko-kantaneva-pose 1

Ota yhteyttä:
marko.kantaneva@suunnistusliitto.fi
+358 45 214 6681

JUKOLAN KUMPPANUUS­MAHDOLLISUUDET

image

Jukolan / Venlojen viesti osuusisäntä

Mukana lähes kaikessa

image(2)

Jukolan viesti avainkumppani

Avainasemassa

Screenshot 2023-05-25 121846

Jukolan viesti kumppani

Kustannustehokkaasti tapahtumien keskiössä

Jukolan viesti logon käyttöoikeus

Jukolan viesti logoa, sen muotoa, värejä tai graafista ilmettä ei saa muuttaa tai muokata. Sitä on käytettävä aina alkuperäisessä muodossaan (väri tai mustavalkoinen versio). Logoa on käytettävä niin, että se näkyy selkeästi.

Jukolan viesti logoa ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin ilman Kaukametsäläiset Ry:n lupaa.

Lähtökohtaisesti kaupallisissa tarkoituksissa tulee käyttää vain tapahtumakohtaista logoa. Tapahtuma logon käyttöön tarvitaan kulloisenkin Jukolan viestin järjestäjän lupa.

Jukolan tapahtumalogo esimerkkejä:

Jukolan viesti logot

Vuodesta toiseen mukana