ILMOITTAUTUMINEN JA SUUNNISTAJAPANKKI

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen on auki ja se suljetaan 6.8. klo 24.00. Ilmoittautua voit ilmoittautumisjärjestelmässä.

 

Jälki-ilmoittautumiset:

Jälki-ilmoittautumisia korotetuin maksuin otetaan vastaan ilmoittautumisjärjestelmän kautta 13.8.2018 klo 24.00 saakka.

 

Osanottomaksu:

110 €/joukkue. Jälki-ilmoittautumismaksu 165 €/joukkue.

Ilmoittautumisen ja jälki-ilmoittautumisen maksut suoritetaan verkkomaksulla suoraan ilmoittautumisjärjestelmästä.

 

 

SUUNNISTAJAPANKKI:

Suunnistajapankissa joukkueet voivat etsiä täydennystä puuttuville osuuksille ja joukkueeton juoksija voi ilmoittaa halustaan juosta viestissä.

· Suunnistajapankkiin voi ilmoittautua täällä.

· Suunnistajia voi varata yhdistelmäjoukkueisiin suunnistajapankista vain netin kautta.

· Yhteydenpito juoksijaan/joukkueeseen tapahtuu soittamalla ja ilmoittamalla juoksijapankkiin, että henkilö on löytänyt joukkueen tai joukkue juoksijan.

· Lauantain 18.8. klo 9.50:n jälkeen Info sijoittaa suunnistajapankista varaamatta jääneet suunnistajat suunnistajapankki-joukkueisiin.

· Alkuosuuksien suunnistajista pyritään muodostamaan suunnistajapankkijoukkueita, vaikka joukkueesta puuttuisikin loppuosuuden suunnistajia. Esim. jos suunnistajapankista löytyy suunnistajia osuuksille 1, 2, 3 ja 4, mutta ei enää osuuksille 5, 6 tai 7, niin osuudet 1–4 juoksevat normaalisti viestin aloitusosuudet eli 1. osuuden suunnistaja lähtee normaalissa lähdössä klo 11.30

· Suositeltavaa on, että viestin omaisesti kilpailevien suunnistajapankkijoukkueiden viestinviejät ja heidän huoltajansa kokoontuisivat Infon vieressä klo 10.20 joukkuetovereihinsa tutustumista varten. Joukkueiden jäsenillä tulisi olla kilpailunumerot kilpailuasuissa juoksijan tunnistamisen helpottamiseksi. Mikäli seurajoukkueesta tulee yhdistelmäjoukkue, on tästä ilmoitettava Infoon juoksujärjestyslomakkeella viimeistään la 18.8 klo 9.50.

· Myös kaikki, joille ei löydy joukkuetta, pääsevät juoksemaan viestissä viimeistään yhteislähdössä. Lisätietoja tästä saat Infosta.