Infokirje talkoolaisille

Hei, Suunnistuksen Superviikonlopun talkoolainen!

Kisat ovat jo aivan ovella!  Järjestelyt kiihtyvät!  Hienoa, että olet mukana! Jokaista tarvitaan!

Tässä kirjeessä on yhteistä infoa kaikille talkoolaisille.

Talkoolaisten P-alue sijaitsee Tampsan lavan lähistöllä, os. Kymintie 213  ja pyöräparkki  osoitteessa Tuulikinkatu 4.  Suosikaa kimppakyytejä ja tulkaa lähialueelta pyörällä tai jalkaisin, jos se vain on mahdollista.

Sunnuntain tapahtuma on Honkalan hiihtokeskuksessa, os. Honkalantie 30.  Opastus kohteeseen alkaa Karhulantien ja Laajakoskentien risteyksestä Laajakoskentietä pitkin. Pysäköinti on kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä. Matka pysäköinnistä kilpailukeskukseen on korkeintaan 500 m.

Talkoolaiset erottautuvat kilpailijoille ja yleisölle pukeutumalla  talkooasuun (t-paita ja päähine). Asuja on jaossa Tampsan tapahtumapaikalla INFO-teltalta perjantaina 19.8. klo 16-19 ja  lauantaina 20.8. klo 7.30 alkaen sekä sunnuntaina Honkalassa  21.8. klo 8 alkaen.  Suuren suosion vuoksi talkoopaidoissa ja -päähineissä tulee olemaan erilaisia versioita lisätilausten vuoksi.

Talkooväelle on tarjolla kilpailukeskusten rakentamisten ja purkamisten aikana purtavaa ja juotavaa perjantaina 19.8., lauantai-iltana 20.8. ja sunnuntai-iltana 21.8. .  Kilpailutapahtumien aikana (lauantai ja sunnuntai) talkoolaiset ruokailevat omalla teltallaan LOUNASLIPPUA vastaan.  Kilpailupäivinä talkoilevien LOUNASLIPUT, KAHVILEIPÄLIPUTja  VIRVOITUSJUOMALIPUT haetaan INFOSTA.  Kahvia, teetä ja mehua on vapaasti tarjolla talkoolaisten ruokateltalla.

Lauantaina on tarjolla kermainen kanapasta ja kasvispasta, sunnuntaina Kotkan Lihamestareiden jauhelihakiusaus ja kasviskiusaus. Ruoka sisältää lämpimän ruoan, vihresalaatin, leivät ja juomat. Erikoisruokavaliot huomioidaan ennakkotilauksena. Olen ilmoittanut ilmoittautumisen yhteydessä annetut ruokavaliotiedot (ilman nimitietoja) ravintolavastaaville. Ruuat ovat laktoosittomia.

Kisakeskuksen kahvila on avoinna klo 9-16 ja ravintola ja grilli klo 11-16. Maksuvälineinä käyvät kortti ja käteinen.

Alueilla on vesipisteet, joista voi täyttää omia vesipulloja.

Me teemme yhdessä tästä tapahtumasta varmasti hienon ja onnistuneen. Tapahtumapäiviä on useita ja talkootehtäviä riittää runsaasti.  Muistetaan pitää yllä hyvää ja positiivista asennetta kaikessa tekemisessämme.  Kanssatalkoilijamme, kilpailijat, vieraamme ja katsojat muistavat aivan varmasti hyväntuulisen fiiliksen, jonka me voimme yhdessä luoda tapahtuman ajaksi. Hymyillään! Katsotaan silmiin! Neuvotaan kysyjiä! Emme vastaa, että:  “En tiedä”, vaan että:  “Selvitän asian, odota hetki!”.

Muista tutustua tapahtumaan myös nettisivujen kautta:

https://jukola.com/nj2022/

TÄRKEÄ ASIA!  Jos Sinun sähköpostisi on myös jonkun/joidenkin muiden talkoolaisten yhteystieto, välitä tämän kirjeen info heille pikaisesti!

Talkoolaisten infokirjeet julkaistaan myös tapahtuman nettisivuilla.

Ystävällisin terveisin,

Marja Streng
Suunnistuksen Superviikonlopun talkoolaiset
marja.streng@kymp.net          044 3111 242