Talkoolaiset

TERVETULOA MUKAAN

Mikä olisi sen hienompaa, kuin kokea Nuorten Jukolan hurmos ja olla samalla järjestämässä hienoa Suunnistuksen Superviikonloppua elokuun lopussa Kotkassa. Tapahtuma rakennetaan lähes täysin talkoovoimin, joten jokaisen talkoolaisen työpanos on tapahtuman onnistumiselle tärkeä. Tulethan Sinäkin mukaan!

Suunnistuksen Superviikonloppu järjestetään 20.-21.8.2022 Kotkassa Kymin Suunnistajien ja Vehkalahden Veikkojen yhteistyönä. Lauantaina juostaan Nuorten Jukola sekä järjestetään kuntosuunnistustapahtuma. Sunnuntaina ovat vuorossa lasten ja nuorten valtakunnallinen Kompassi-tapahtuma (10-14 v.), INOV-8 -liigan finaali (16-20 v.), suunnistuksen Viestiliigan osakilpailu (H/D 21) sekä kuntosuunnistustapahtuma. Suunnistustapahtumissa on mukana noin 2000 suunnistajaa ja talkoolaisia järjestelyihin tarvitaan tapahtumaviikonloppuna noin 200 henkilöä/päivä. Tehtäviä on laidasta laitaan ja suurimpaan osaan niistä ei vaadita suunnistuskokemusta. Jokaisen osaamiselle löytyy käyttöä erilaisissa toimissa painottuen kilpailuviikonloppuun 20.-21.8.2022. Ahkerille toimitsijoille on tarjolla tehtäviä myös tapahtuman rakentamisen ja purkamisen parissa sekä erilaisissa muissa tehtävissä jo kuukausia ennen kisaviikonloppua sekä joinakin päivinä tapahtuman jälkeen.

Nuorten Jukola – ja koko suunnistuksen superviikonloppu – on upea elämys paitsi nuorille urheilijoille, myös sen mahdollistaville talkoolaisille. Tapahtumien kilpailukeskukset sijaitsevat Tampsan montulla sekä Honkalan hiihtokeskuksessa. Tapahtumissa on monenlaisia tehtäviä eri alojen osaajille. Ilmoittaudu mukaan ja tule mahdollistamaan nuorille suunnistajille hieno tapahtuma! Rekisteröitymällä Suunnistuksen Superviikonlopun talkoolaisrekisteriin jo nyt, saat sähköpostiisi ajankohtaisia ja tärkeitä talkoisiin liittyviä tiedotteita.

Tarkemmin voit tutustua erilaisiin talkootehtäviin täältä.

Ilmoittaudu tästä