Kuntosuunnistus lauantaina

Kuntosuunnistus lauantaina 20.8.2022 klo 17-18 Tampsan hiihtokeskuksessa

Kuntosuunnistukseen voi ilmoittautua joko ennakkoon tai paikanpäällä. Ennakkoon ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä kaavakkeen: Kuntosuunnistus 20.8.2022 tai  sähköpostilla osoitteeseen satu.salorinne@gmail.com otsikolla: kuntosuunnistus ilmoittautuminen, viestiin ilmoittautujan nimi/nimet ja
rata/radat.

Ennakkoilmoittautuminen perjantaihin 19.8. klo 21.00 mennessä, tämän ajankohdan jälkeen ilmoittautumiset paikanpäällä. Ennakkoon ilmoittautumalla varmistat itsellesi kartan ja osallistu palkintoarvontaan. Kaikki ratamaksut hoidetaan ilmoittautumispisteellä.

Kuntosuunnistuksen lähdöt tapahtuu klo 17-18 välisenä aikana. Kuntosuunnistuksen lähtö- ja maalipaikka on ilmoittautumispisteen lähellä. Kartan saa ilmoittautumispisteeltä. Kuntosuunnistuskartan koko on A4. Kartta on muovisuojuksessa. Emit-kortin tarkistusliuskoja ei ole käytössä. Valittavana on 4 eri ratavaihtoehtoa.

Ratavaihtoehdot ovat :

  • A-rata, matka 5.7 km, vaativa
  • B-rata, matka 4,7 km, keskitaso
  • C-rata, matka 3,3 km, helppo
  • D-rata, matka 2,3 km, helppo

Maksu 15 €/ rata, emit-kortin laina 5€. Maksu käteisellä tai kortilla. Vuokra-emit palautetaan ilmoittautumispisteeseen. Kadonneesta vuokra-emitistä veloitetaan 80€. Suorita nollaleimaus ja lähde radalle. Leimaa rasteilla ja maalissa. Leimantarkistus suoritetaan ilmoittautumispisteellä. Ilmoittautuminen toimitsijoille on tärkeää myös, jos keskeytät suorituksen. Kuntosuunnistustapahtuman maali sulkeutuu klo 19.30.

Tulokset ja väliajat ovat nähtävillä: https://navisport.fi/events/75c5b292-cde1-4c0a-b27b-e25ec6dd50a0/results

Kaikkien ilmoittautuneiden kuntosuunnistusosallistujien kesken arvotaan klo 18.10 3 kpl tuotepalkintoja. Palkinnot noudettavissa arvonnan jälkeen ilmoittutumispisteeltä. Palkintoja ei postiteta.

Kanttiini: Tampsan kilpailukeskuksessa palvelee Kästyötupa ry:n pitämä pienimuotoinen kanttiini, josta voi ostaa kahvia, pientä purtavaa ja virvokkeita. Kanttiini aukeaa klo 16 hiihtokopin eteläpäädyssä ja palvelee asiakkaita kuntosuunnistustapahtuman ajan.

WC: Kilpailukeskuksessa olevat bajamajat ovat illalla myös kuntosuunnistajien käytettävissä.

Pysäköinti: Pysäköinti on mahdollista Tampsan tanssilavan pysäköintipaikoilla, osoite Kymintie 244, Kotka. Kilpailukeskukseen ei voi pysäköidä kilpailutapahtuman purkutöiden johdosta. Auton avaimet voi jättää säilytykseen tulospalveluteltalla olevaan kaukaloon.