Ruokailu

Ruokailu- ja kahvilapalvelut kisaviikonloppuna

Kisakeskuksessa suunnistajia palvelee kisaravintola, kahvio ja makkaragrilli. Kahvila on avoinna klo 9-16 ja ravintola ja grilli klo 11-16. Maksuväleinä käyvät kortti ja käteinen. Ravintolapalvelut sijaitsevat keskeisellä paikalla kisakeskuksessa ja kilpailun kulkua voikin seurata paikallisherkuista nauttien. Kahvilassa on tarjolla seudun suosituinta ja tunnetuinta herkkua, possoa!

Kisaravintolassa tarjoillaan kisapäivinä maittava lounas. Lauantaina kisaravintolassa on tarjolla kermainen kanapasta ja kasvispasta, sunnuntaina Kotkan Lihamestareiden jauhelihakiusaus ja kasviskiusaus. Ruoka sisältää sis. lämpimän ruoan, vihresalaatin, leivät ja juomat. Erikoisruokavaliot huomioidaan ennakkotilauksena. Ruuat ovat laktoosittomia. Lounaan hinta on etukäteen ostettuna 9,50 € ja paikan päällä 11 €. Ruokalippuja myydään ennakkoon ilmoittautumisjärjestelmän kautta 14.8.2022 asti. Ruokaliput jaetaan joukkuemateriaalin mukana.

Suosittelemme ruokailun ostamista etukäteen, ruoan riittävyyden varmistamiseksi. Annamme kaikille vatsa täynnä -takuun 😊