Toimitsijat

Tervetuloa mukaan Joensuu-Jukolan järjestelyihin! Suomen suurinta aikuisliikuntatapahtumaa ja maailman arvostetuinta suunnistusviestiä on vuosittain toteuttamassa noin 1500 vapaaehtoista talkoolaista. Tehtäviä on laidasta laitaan ja suurimpaan osaan niistä ei vaadita suunnistuskokemusta. Jokaisen osaamiselle löytyy käyttöä erilaisissa toimissa painottuen kilpailuviikonloppuun 17.-18.6.2017. Ahkerille talkoolaisille on tarjolla hommia myös tapahtuman rakentamisen ja purkamisen parissa.

Tehtävät ja valiokunnat Linkki tehtävät ja valiokunnat –sivulle, teksti löytyy seuraavilta sivuilta)(

Jukolan viesti on ainutlaatuinen elämys paitsi urheilijoille, myös sen mahdollistaville toimitsijoille. Yli 1500 talkoolaisen voimannäytteenä syntyy tekijöidensä näköinen Jukola. Tule mukaan jättämään oma kädenjälkesi Joensuu-Jukolaan ja sen 16 000 suunnistajan muistoihin.

Katso avoimet tehtävät

Ilmoittaudu talkoolaiseksi!

Täyttämällä ilmoittautumislomakkeen ilmaiset suostumuksen henkilötietojen kirjaamiseen Joensuu-Jukolan talkoorekisteriin. Lue lomakkeessa olevat kohdat huolellisesti ja täytä tiedot mahdollisimman kattavasti. Saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin. Joensuu-Jukolan talkoorekisterin rekisteriseloste. (Linkki erillisellä sivulla olevaan rekisteriselosteeseen, seloste löytyy seuraavilta sivuilta)
Talkoolaiasten lisäksi tapahtuman onnistumiseksi tarvitaan vastuunkantajia suunnittelemaan ja toteuttamaan eri toimintoja. Jos sinulla on jotain erityisosaamista jolle arvelet olevan käyttöä vastuullisissa tehtävissä, ota yhteyttä valiokuntien vetäjiin. Yhteystiedot. (Tähän linkitys yhteystietosivulle)
Tapahtumaan liittyvä vakuutusturva on voimassa vain rekisteröityneille talkoolaisille. Talkoolaisen on oltava syntynyt vuonna 2002 tai aikaisemmin.

 

 

Ilmoittaudu Joensuu-Jukolan toimitsijaksi

Etsimme osaajia seuraaviin tehtäviin

 

Viestintään haetaan:

Valokuvaajia

  • Englannin ja Ruotsin kääntäjiä