HARJOITTELU

TERVETULOA VALMISTAUTUMAAN JUKOLAN VIESTIIN MIKKELISSÄ!

Suunnistusseura Navi on avannut Mikkelin seudulle 12 treenimaastoa, joissa voit ottaa jo tuntumaan tulevaan Mikkeli-Jukolaan. Treenipaketin kohteet ovat myös Navin omatoimirasteja.

1. Hiidenmaa, Neitvuori, Karjasillat, Tolvala 2. Konijärvi, Palvanen, Tornimäki, Säynätti, Pahalammenvuori 3. Lyökki 4. Valkeajärvi 5. Riutta

Voit ostaa treenikarttoja verkkokauppamme kautta. Toimitustapoina on sekä postitus että nouto. Arkipäivisin klo 12.00 mennessä tulleet tilaukset postitetaan Grano Mikkelistä saman päivän aikana tai ovat noudettavissa henkilötodistusta vastaan K-Supermarket Karikosta klo 17.00 jälkeen (Karikontie 1, Mikkeli). Kartat ovat saatavilla kaupan puolelta kassoille tultaessa oikeanpuoleisimmalta kassalta.

Kartat 8 €/kpl (postituksen toimituskulu 5 €/lähetys)

Tulostettavaa Bulletinia eli harjoitusinfoa päivitetään porrastetusti mahdollisten muutosten osalta. Tämän lisäksi Bulletinista löytyvä harjoituksen analyysia varten tarkoitettu 3Drerun-koodi aktivoidaan, kun kyseisen harjoituksen rastit ovat maastossa.  3Drerun-QR-koodit ovat jo aktiivisia kesäkuun kohteissa. Voit ladata ja tulostaa Bulletinin itsellesi, jonka lisäksi se on myös tulosteena myynnissä (3 €).

Suunnista siis Navin nettisivuille treenikarttaostoksille ja lataamaan tulostettava Bulletin! Nettisivuilla olevista treenikohtaisista tuotekorteista löydät linkin verkkokauppaan.