TALKOOLAISEKSI JUKOLAAN

TERVETULOA MUKAAN MIKKELI-JUKOLAN JÄRJESTELYIHIN!

Suomen suurinta aikuisliikuntatapahtumaa ja maailman arvostetuinta suunnistusviestiä on vuosittain toteuttamassa noin 1300 vapaaehtoista talkoolaista. Jukolan viestin kilpailukeskus on kuin kylä, josta löytyy monenlaisia tehtäviä eri alojen osaajille. Tehtäviä on laidasta laitaan ja suurimpaan osaan niistä ei vaadita suunnistuskokemusta. Jokaisen osaamiselle löytyy käyttöä erilaisissa toimissa painottuen kilpailuviikonloppuun 14.-15.6.2025. Ahkerille talkoolaisille on tarjolla hommia myös tapahtuman rakentamisen ja purkamisen parissa.

Jukolan viesti on ainutlaatuinen elämys paitsi urheilijoille, myös sen mahdollistaville toimitsijoille. 1300 talkoolaisen voimannäytteenä syntyy tekijöidensä näköinen Jukola. Tule mukaan jättämään oma kädenjälkesi Mikkeli-Jukolaan ja sen 20 000 suunnistajan muistoihin.

Talkoolaisena saat unohtumattoman kokemuksen lisäksi teknisen t-paidan, lippiksen/tuubihuivin, ruokaa ja kahvia talkoovuorosi aikana sekä maksuttoman kuljetuksen kaupungista/talkoolaisten pysäköintialueelta. Lisäksi järjestämme tapahtuman jälkeen talkoojuhlan, jossa juhlistamme ja muistelemme yhteistä kokemustamme.

Lisätietoa valiokunnista ja tehtävistä löydät tästä.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Mikkeli-Jukola 2025 Tietosuojaseloste