Jukolan Viesti & Nordic Gourmet Oy

Nordic Gourmet Oy on mukana Jukolan Viestissä kolmatta vuotta tuottamassa alueen ruokapalveluja. Nordic Gourmet osallistuu tapahtumaan täydentämällä mahtavahenkistä urheilujuhlaa laajalla ja laadukkaalla ruokavalikoimailla.

Perinteistä festivaaliruokaa makkaraperunoiden ja erilaisten kebabien muodossa, herkullisia artesaaniburgereita, New Yorkin katukeittiöistä inspiroituneita hodareita, kotimaisen kanan ympärille rakennettuja annoksia, meksikolaisia makuja burritojen ja nachojen muodossa, herkullisia Beanit Wokkeja & Bowleja, raikkaita välimerellisiä pitoja, maukkaita ahdin antimia, muikkua ja lohta, grilattua makkaraa sekä tietysti erilaisia kotiruokia sekä lämmintä kaurapuuroa.

Löydät meidät lähtöpaikan vierestä! Tervetuloa syömään ja nauttimaan!

http://nordicgourmet.fi/

Lisää uutisia

Vuodesta toiseen mukana