MAXIM on Porvoo-Borgå Jukolan virallinen urheilujuoma

Maxim on ammattilaisten kehittämä pohjoismainen urheiluravinnesarja. Maximin tuoteportfoliosta löytyy hyvänmakuisia ja laadukkaita tuotteita suorituksen kaikkiin vaiheisiin – lisäenergian saantiin, nesteytykseen ja palautumiseen.

Maximin pitkät perinteet ovat kestävyysurheilun parissa ja siksi Maximin onkin lähtenyt kehittämään yhteystyötä mm. Suomen suunnistusliiton kanssa. Vuonna 2023 Maxim on ensimmäistä kertaa myös Jukolan virallinen urheilujuoma.

Nestetasapaino vaikuttaa olennaisesti juoksijan suorituskykyyn Jukolan viestissä. Porvoo-Borgå Jukolassa osallistujien riittävä nesteensaanti on varmistettu tarjoamalla Maxim-urheilujuomaa säännöllisesti suorituksen aikana juomarasteilla.

Tutustu MAXIM tuotteisiin!

Lisää uutisia

Vuodesta toiseen mukana