Esko Junttila Kaukametsäläisten kunniajäseneksi

Kaukametsäläisten vuosikokous pidettiin 25. marraskuuta 2023 Helsingissä. Samalla yhdistys juhlisti 75-vuotista taivaltaan. Muuramelainen Esko Junttila kutsuttiin yhdistyksen yhdeksänneksi kunniajäseneksi, Taula-Matiksi.
Junttila oli vuoden 1997 Jyväs-Jukolan kilpailunjohtaja. Kaukametsäläisten hallituksessa hän oli vuosina 2012-2023, jossa toimi mm. varapuheenjohtajana ja taloudenhoitajana. Lisäksi hänellä on ollut lukuisia luottamustehtäviä suunnistuksen eri tasoilla mm. Suomen Suunnistusliiton varapuheenjohtajana.
Junttilan paikalle hallitukseen valittiin kangasalalainen Jarkko Liuha. Puheenjohtajana jatkaa kaksi seuraavaa vuotta Juhani Sihvonen. Uudeksi jäseneksi kutsuttiin viime kesän Porvoo-Jukolan kilpailunjohtaja Kalevi Ilonen Loviisasta (nro 188). Kaukametsäläisten hallitus valitsi keskuudestaan varapuheenjohtajaksi Petri Paukkusen Kaarinasta.
Kaukametsäläisten hallitus:
Juhani Sihvonen, puheenjohtaja
Petri Paukkunen, varapuheenjohtaja
Petteri Palmi, sihteeri ja taloudenhoitaja
Kirre Palmi
Janne Virtanen
Timo Kokko
Jarkko Liuha

Lisää uutisia

Vuodesta toiseen mukana