Grano on Jukolan viestin pitkäaikainen kumppani

Grano on Jukolan viestin pitkäaikainen kumppani, ja olemme yhdessä toteuttaneet printti- ja painotuotteita, kuten karttoja ja kilpailunumeroita tapahtumiin.

Jukolan viestin opasteet, teippaukset ja muut näkyvyysratkaisut ovat myös Granon kanssa yhteistyössä tehtyjä. Granolta saat kätevästi kaiken aina printtituotteista digitaalisiin ratkaisuihin saman katon alta, avaimet käteen -periaatteella.

Grano Media Tower™ -näyttöratkaisu on näkyvillä Jukolan viestin 15.6.–16.6. järjestettävässä tapahtumassa.

Media Tower esittelee ajantasaista informaatiota tapahtumakävijöille ja suunnistajille, sekä opastaa tarvittaessa alueella olevia. Voit tutustua Grano Media Toweriin täältä: https://www.grano.fi/tuote/led-naytot-grano-media-tower

Lisää uutisia

Vuodesta toiseen mukana