Osuusisäntäesittely osa 2: SRV

SRV on vuonna 1987 perustettu suomalainen pörssiyhtiö, joka toimii kiinteistö- ja rakennusalalla. Sillä on toimipisteitä Suomen lisäksi myös Venäjän ja Viron kasvukeskuksissa. SRV on Suomen johtava projektinjohtourakoitsija, joka kehittää ja rakentaa liike- ja toimitiloja, asuntoja sekä infrarakentamis- ja logistiikkakohteita. SRV on rohkea rakennusalan kehittäjä, joka haluaa tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Asuntorakentajana SRV on jo jonkin aikaa ollut yksi Suomen suurimmista.

 

Kehittyvät ja vetovoimaiset kaupunkikeskukset ovat SRV:n strategian ytimessä. Yhteistyö eri tahojen, kuten kaupunkien, sijoittajien, rahoittajien ja suunnittelijoiden kanssa on avainasemassa, kun kaupungeista tehdään entistä parempia paikkoja elää. Liikevaihto vuonna 2017 oli yli 1,1 miljardia euroa. SRV:ssä työskentelee reilu 1 000 ihmistä, ja lisäksi se työllistää hankkeissaan lähes 4 000 alihankkijan verkoston. Kaikella toiminnallaan SRV pyrkii vahvistamaan edelleen rooliaan vastuullisena, laadukkaana ja asiakaslähtöisenä rakennushankkeiden toteuttajana ja kiinteistöjen kehittäjänä. Seuraavien 10 vuoden aikana tavoitteena on rakentaa 15−20 000 uutta kotia.

 

SRV Yhtiöt Oyj on konsernin emoyhtiö ja vastaa konsernin johtamisen, rahoituksen, talouden ja hallinnon tehtävistä. Emoyhtiöön kuuluvat hankekehitys- ja talotekniikka -yksiköt tukevat ja palvelevat kaikkia konsernin liiketoimintoja.

 

Missio: SRV:n tehtävänä on elämänlaadun parantaminen rakennetun ympäristön kestävillä ratkaisuilla.

 

Lisätietoja: https://www.srv.fi/