Osuusisännät

Lakia-Jukola ylpeänä esittelee osuusisännät!

Jukolan avausosuus on Wärtsilän! Wärtsilä on kansainvälisesti johtava innovatiivisen teknologian ja elinkaariratkaisujen toimittaja merenkulku- ja energiamarkkinoilla. Yritys panostaa kestävän teknologian ja palveluiden innovaatioihin auttaakseen asiakkaitaan huomioimaan ympäristön ja parantamaan taloudellista suorituskykyään. 

Wärtsilä työllistää Suomessa noin 3800 henkilöä ja yhtiöllä on toimintaa Vaasassa, Turussa ja Helsingissä. 


 

 

Jukolan yhdelle osuudelle saamme paikallista energiaa ja osaamista! Jylhän sähköosuuskunta on toimittanut sähköä Kauhavalaisiin koteihin ja yrityksiin vuosikymmenien ajan. Jylhän sähköosuuskunta onkin perustettu 1921. Varma sähköverkko on asukkaiden ja elinkeinoelämän hyvinvoinnin tukiranka.

POP-pankki on täysin suomalainen pankki, joka edistää asiakkaiden taloudellista hyvinvointia, vaurastumista ja paikallista menestystä. POP-pankilla on merkittävä vaikutus kauhavalaisten hyvinvointiin.


Yhtenä osuusisäntänä toimii suomalainen tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden markkinajohtaja eli Elisa, joka tuo digitalisaatiolla ratkaisuja, jotka ovat tärkeitä ihmisille ja yhteiskunnan kestävälle kehitykselle. Innostus hyödyntää uutta tekniikkaa ja työtapoja on kulkenut mukana Elisan 140-vuotisella taipaleella.Venlojen viestin avausosuuden osuusisäntänä toimii Puolustusvoimat, joka on Jukolan pitkäaikainen yhteistyökumppani. Puolustusvoimat turvaa Suomen aluetta, kansan elinmahdollisuuksia ja valtiojohdon toimintavapautta sekä puolustaa laillista yhteiskuntajärjestystä tarvittaessa sotilaallisin voimakeinoin aseellisen hyökkäyksen tai sitä vastaavan ulkoisen uhan kohdistuessa Suomeen.


Yli 50 vuoden kokemuksella operoiva Data Group SataIT on IT-palveluihin ja ratkaisuihin erikoistunut yritys, joka toimii Lakia-Jukolassa yhtenä osuusisäntänä.