Osuusisännät

Lakia-Jukola ylpeänä esittelee osuusisännät!

Jukolan avausosuus on Wärtsilän! Wärtsilä on kansainvälisesti johtava innovatiivisen teknologian ja elinkaariratkaisujen toimittaja merenkulku- ja energiamarkkinoilla. Yritys panostaa kestävän teknologian ja palveluiden innovaatioihin auttaakseen asiakkaitaan huomioimaan ympäristön ja parantamaan taloudellista suorituskykyään. 

Wärtsilä työllistää Suomessa noin 3800 henkilöä ja yhtiöllä on toimintaa Vaasassa, Turussa ja Helsingissä. 


 

 

Jukolan toiselle ja kolmannelle osuudelle saamme paikallista energiaa ja osaamista! Jylhän sähköosuuskunta on toimittanut sähköä Kauhavalaisiin koteihin ja yrityksiin vuosikymmenien ajan. Jylhän sähköosuuskunta onkin perustettu 1921. Varma sähköverkko on asukkaiden ja elinkeinoelämän hyvinvoinnin tukiranka.

POP-pankki on täysin suomalainen pankki, joka edistää asiakkaiden taloudellista hyvinvointia, vaurastumista ja paikallista menestystä. POP-pankilla on merkittävä vaikutus kauhavalaisten hyvinvointiin.


Venlojen ankkuriosuuden osuusisäntänä toimii suomalainen tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden markkinajohtaja eli Elisa, joka tuo digitalisaatiolla ratkaisuja, jotka ovat tärkeitä ihmisille ja yhteiskunnan kestävälle kehitykselle. Innostus hyödyntää uutta tekniikkaa ja työtapoja on kulkenut mukana Elisan 140-vuotisella taipaleella.Venlojen viestin avausosuuden osuusisäntänä toimii Puolustusvoimat, joka on Jukolan pitkäaikainen yhteistyökumppani. Puolustusvoimat turvaa Suomen aluetta, kansan elinmahdollisuuksia ja valtiojohdon toimintavapautta sekä puolustaa laillista yhteiskuntajärjestystä tarvittaessa sotilaallisin voimakeinoin aseellisen hyökkäyksen tai sitä vastaavan ulkoisen uhan kohdistuessa Suomeen.


Yli 50 vuoden kokemuksella operoiva Data Group SataIT on IT-palveluihin ja ratkaisuihin erikoistunut yritys, joka toimii Lakia-Jukolassa kuudennen osuuden osuusisäntänä.


Jukolan 4. osuuden isäntänä toimii Härkis! Kotimaisten viljelijöiden kasvattama härkäpapu muuttuu herkulliseksi ruoaksi omassa tuotantolaitoksessa Kauhavalla, Pohjanmaan sydänmailla. Härkiksen tehdas sijaitseekin kivenheiton päässä kisakeskuksesta! Härkis työllistää Suomessa ja etenkin Pohjanmaalla merkittävän määrän alihankkijoita ja paikallisia viljelijöitä. Härkäpapu tuleekin pääosin lähialueen pohjalaisviljelijöiltä sekä Hämeestä. Suomalaisen työn merkiksi tuotteilla on avainlippu.


 

Ankkuriosuuden osuusisäntänä toimii Kauhavan kaupunki!


 

Intersport näkyy Lakia-Jukolassa monin tavoin ja tuo paikalle muun muassa 1000m2 kokoisen myyntiteltan, jossa on mahtavia tarjouksia jokaiselle tapahtumakävijälle. Intersport toimii myös Jukolan viidennen osuuden osuusisäntänä.


 

Sofor Oy on kauhavalainen yli 30-vuotisen historian omaava IT-palveluyritys, joka toimii Venlojen viestin toisen osuuden osuusisäntänä!